Merhaba dunden beri bi numaranın kime ait olduğunu bulmaya calışıyorum bilenleer bilir nedeninide buraya yazıp icimi dokmek istiyorum, ozel bir şirkette calışıyorum ailemden uzakta 3 kişi ev arkadaşıyız bu ev arkadaşlarımdan biiri benimle aynı yerde calışıyor ama benden 1 ay sonra oraya geldi o gelmeden once hoşlandığım biri vardı benim arkadaşım bu işyerine gelmedenn once aramızda duygusal bi bağ vardı ama o gelince ilgisinin ona yoneldiğini fark ettim bende o kdr cok alışmıştımki şimdi yıllık iznimiz başladı 1 ay ve dahil olduğumuz şirketin whatsappt grubu var arkadaşım ordan biriyle surekli mesajlaşıuor bana soylemeden ailesinin yanına rizeye dondu o mesajlaştığı kişinin benim sevdiğim cocuk olduğunu duşunuyorum icim yanıyo Szice bunlar sevgili olursa ben o evde nasıl durucam her gun duyucao gorucem icim acıcak arkadaşımoda seviyorum keşke ben sonradan gelseydim diyorum bu şirkete en azından boyle duygularım oluşmazdı şimdi yarım kalan hayallerim heyecanım ev icinde 1 yıl birbirimize soz verdik cıkma durumumuz yokinşallah arkadaşım şuphelendiğim kişiyle konuşmuyordur şirketten başka biriyle konuşıyodur derdimi paylaşmak istedim sadeece