Merhaba ablalarım, ben 18 yaşındayım. Bu sene universite sınavına girdim. Buyuk bir ihtimalle istediğim universite tutacak. İstediğim universitede okuyan bir cocuktan hoşlanıyorum. Kendisi Tıp okuyor, henuz tanışmadık. Sadece sosyal medyada takipleşiyoruz, karşılıklı beğeni yapıyoruz. Sevgilisi/sevdiği var mı bilmiyorum.
Daha once hep platonik sevdiğim icin korkuyorum acıkcası. En son aşık olduğumda sevdiğim başka biriyle cıkmıştı. Sonra da tabi benim panik atağım ilerledi. Hatta bir gun kalp atışlarım 130 cıktı hastanelik oldum. Ama artık onu hayatımdan cıkardım. Şuan 2 tane antidepresan kullanıyorum. Aşkta cok şanssızım kimi sevsem kimden hoşlansam platonik oldu. Suc bende tabi. Hep arkadaşlarımı dinledim. Bu sefer dinlemeyeceğim. Cocuk Tıp okuduğu icin "O seni istemez kendisi gibi doktor birini ister" vs vs dediler ama hayırlısı tabi. Olursa olur olmazsa hayırlısı. Sadece bir hoşlantı. Cocuk Tıpla ilgili bir mizah sayfasındaki aşklı meşkli bir postu beğenmiş, sevdiği veya sevgilisi olabilir.
Sizce ne yapmalıyım? Aklımda o universiteyi kazanırsam eğer cocuğa universite hakkında konuşmak icin mesaj atmak gibi bir fikir var. Siz ne yapmamı onerirsiniz? İyice tanımak istiyorum ama o da beni tanımak ister mi bilmiyorum :/ Biliyorum actığım konu sacma ve ergence olabilir ama iyice fikir almadan bir şeyler yapmak istemiyorum. Zamanında cok uzuldum cunku.