Daha once konu actim .Yıllık izine gideceğiz Allah'ın izniyle .Batman'dan .benim ailem Bursa eşimin İzmirde .Ve ben Mart ayında donecek şekilde 2 aya yakın kaldığım icin başta bursayi eş gecmek istedi .Şuan da donuşte ugrayaalim filan diyor .
Ama ben acıkcası once İzmir'e gidersek 15-16 gun kalırız rahat ve istemiyorum .Tatile vs eşim yqnqsmiyor cunku oğlum daha bugun gittiğimiz bir yerde canimizi yedi seneye oyle yaparız vs deyip geciyor .

1.batman -ankrada arkadaşımız var orada 1 gun kalıp ben ordan Bursa dav2-3 gun gecirip İzmir'e gidelim diyorum esimde Ankara dan afyon uzerinden İzmir diyor

2.antep-adana konya guzergahından direk İzmir oradan donuşte Bursa ve Ankara ...

yani Ankara'dan Bursa'ya gitmek yerine 100 saat yolu uzatıp İzmir'e gitmek cok daha sacma geliyor bilmiyorum .

bu arada iki ailede sıkıntılı ,sorunlu ve 2-3 gunden fazlasını haketmiyor onceki konumda var uzatmak istemiyorum o yuzden.

ama eşim yılda 1 kez gidebildiği icin 10 gunden aşağısını izinden saymiyor tabi 3 gunden sonra sıkılıyor o da ayrı ...

neyse hangi yol daha mantıklı sizce ??