Slm arkadaşlar canım cok sıkkın.konuya şoyle gireyim.esim cok eli acık biri herkese karşı aynıdır.cimriligi hic yoktur.evimizde şimdiye kadar cok şukur herşey oldu.simdi ev aldık haliyle borc fln baya bir sıkıstık.bu surecte eşimin ailesi maddi olarak baya yardım ettiler ev hediyesi olarak beyaz esyalarimi aldilar.bu surecte benim ailemden kuruş cikmadi.hatta ustunede hic inanmadilar maddi olarak daraldigimiza.ailemin zaten iki lafindan biri yoktur.surekli yok iki maaş var ama hicbiseye masraf yapmamaya calışırlar.neyse eve gireceğiniz zaman annem perdeler ve halıları ben alayım ev hediyesi olark dedi.eyvah bunun altından bişey cıkar ama dedim kendi kendime.esimin ailesi maddi olarakta cok yardım etti ezilmemek adına kabul ettim.neyae gittik aldık en uygunu sectim hatta bitanesi hic hoş olmadı gidip istediğimi aldım ve farkı kendim odedim.ucuncu taksiti odedim ama hala cit ses yok.defalarcada annemin yaninda perdenin taksidini odedim diye lafinida gecirdim.niye odedin oderdik fln dedi ama gerisi gelmedi sonucta adamın muhattabida benim.annrm insanların yanindada surekli perdelerini ben aldım diyor ovunerek.bu sefer ben sinirleniyorum kendi kendime.tmm almak zorunda değil ama.evlebdim evleneli hep sikintidalar diye.dogumlarimda hep onların alacağı hediyeleri kendim aldım.ve annem hep ovundu ben aldım ettim diye.hadi uzulmesin kirilmasin diyorum yinede ses etmiyorum.ama eşimin haberi yok bu dueumdan ve ben calismiyorum şuan şimdiye kadar harclıklarımdan ordan burdan kistim odedim.simdi başka taksitlere de girdim.bazen nasıl yapicam edicem bakalım diyorum.annem hic oralı olmuyor.allah yardım eder deyip gecistiriyor.hep surekli bir yakınma yok yok yok.bir kere şukur yok.haliyle bende strese giriyorum keşke hediye işine girmeseydim mecbur alınacaktı zaten eşim alırdı.bazende bole dusunmekte haksızlık mı ediyorum diyorum.vede benim anneme onun bana yaptığından cok cok fazla desteğim oldu hep.kebdime ne aldiysam hep onada almaya calıştım şimdiye kadar annedir hakkı odenmez diye ama bu durum cok canımı sıkıyor.bu saatten sonra esimede soyleyemem ilerde kalkar bişey der uzulurum.