Evet arkadaşlar. tam da dediğim gibi.. kendi istediğiniz saatte ve mekanda calışmak.. Hemen konuya giriyim. bildiğiniz gibi biz bayanlar bakımımızdan asla taviz vermeyiz ve alışverişi cok severiz. Oriflame gibi cok buyuk bir kozmetik şirketide burdan yola cıkarak biz kadınlara cok guzel imkanlar sunuyor. Aylık katalog cıkarıyor ve uye olanlara urunleri %30 indirimli veriyor bununlada kalmayıp her ay 100 bp (125TL) sipariş verenlere birbirinden guzel hediyeler var.. ve daha nicesi ..(not:100 bp sipariş vermek zorunlu değil)
Benim 15 aylık oğlum var ve 2 ay oldu uye olalı arkadaş cevreme sattım sadece ve 300 bp(450 TL) sipariş verdim. Sadece yaptığım şey tanıdıklarıma katalog dağıttım ve siparişler kendiliğinden geldi.. Biliyorum insan ilk başta kim uğraşıcak , cocukla yapılmaz bu iş.. gibi şeyler duşunuyor. bende oyle duşunmuştum ama sonra dedim ki kaybedeceğim ne var? Hicbirşey..! Ama kazanılacak bir suru hediye ve fırsat ..! denemekten ne kaybederim die duşundum ve aksine daha ilk aydan kazanmaya başladım.. Gelin birlikte calışıp birlikte kazanalım arkadaşlar.. hemde istediğimiz vakitte ve cocuğumuzdan ayrılmadan..
Cok guzel aktiviteler, eğitimler..yurtdışı seyahatleri..eğlenceler.. ev toplantılarıda var ayrıca.. sosyalleşmek adına.. Takım calışması bu arkadaşlar benim takımımda yer almak isterseniz size cani gonulden yardımcı olurum. şuan ucretsiz uye olma fırsatı var ( normalde 30 tl filan uyelik).. bu fırsattan yararlanın bilgilenmek icin burdan yazın bana .. katılan yada katılmayan herkese şimdiden sonsuz teşekkur ederim.
Aşağıda uye olmak icin bir link paylaşıcam uye olmak isteyenler tıklayıp formu doldurması yeterli..
http://