bilenler bilir belki benim 6 tup bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergun parka goturuyorum.simdi 40 yaşıma girmek uzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan oncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cunku beni anlayın diye birde gozluk kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gozunuz kor yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yuzunuze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok uzuldum ...daha oncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken bole biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gercekten kaynana yada anneanne gibi gozuktugume inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep uzulurdum cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic uzulmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gozukmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gercketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butun yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gosteriyosun buyu artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk duşuruyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi gorunmemekten korkarken yuzume vurulmasi gururumu kırdı

Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam