Bu aralar kendisi maddi acıdan sıkıntıdaydı. Sigara kullanıyor. Gunde en az iki paket kadar. Durumu olmadığı icin sigara da icemiyor. Sigara icemediği icin olduğunu duşunuyorum, felaket sinirli. Hafta sonu konuştuğumuz zaman dun parasının geleceğini soylemişti. Neyse gelmemiş ben bunu bilmiyordum. Sabah konuştuğumuzda da bunu hic soylemedi. Dun hem onun istediği bir şeye bakmak hem de eve kahve icin avmye gittim.
Karnım da acıktı. Aradığım şeyi bulamayınca yemeğe gittim. Bir şey yerken ona fotoğraf attım. Normalde boyle birbirimizi bir şey yerken gorduğumuzde yaptığımız bir espri vardı. Onu yaparız diye duşunmuştum.
Tabii ki yapmadı

Tamam diyebilirsiniz ki cocuk kıskanmış demek ki canı cekmiş yazık gunah. Buraya kadar normal ama cok ayıp bir şey yaptı: Kilomla alakalı laf etti (1.70-65 kiloyum) ben de o kadar kilolu olsam ben de yemek duşunurum haklısın dedi. Ayıp dedim belki benim rahatsızlığım var kilomu arttıran. Hasta değilsin eee ayıp da değil o zaman dedi.
Neyse ben tum gun yazmadım. Bugun bana ya sen zaten cok guzelsin sadece o fotoğrafı atmana uzuldum yazdı. (Pek ozur dilemeyi bilmez ha diler ama her zaman değil) temizlik yapıyordum, işim olduğunu soyledim. İşim biter bitmez yazdım yine sert sert cevaplar verdi. Cok uzun bir mesaj yazdım tum gun de konuşmadık.
Yani sigara icen arkadaşlara sorum ozellikle, gercekten bu kadar sinir mi yapıyor sigaranın yokluğu? Yapıyorsa kac gun yapar? Ne zaman gecer?
Ayrıca olayda fotoğraf atarak hatalı olduğumu kabul ediyorum. Ozur de diledim. Ama bir tarafta da sorunun cozulmediğini bilmediğim icin kendimi de suclu goremiyorum

Not: kendisi sigara icebildiği zamanlarda evde oturmama kızan, hep evdesin hic kendin icin bir şey yaptığını gormuyorum diyen birisi