Kayınvalide
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kayınvalide
-
02-10-2022, 21:24:53Kızlar merhaba. Sizlere en son olayımızı anlatayım. Baska bi şehirde yasıyoruz ve tatil old. İcin eşimin memleketine geldik. Yatakları sericez kayınvalidem bana geldi kanepe yi acmadan yatsan olur mu dedi? Kanepesine yeni ortu almıs takması zor oluyormus.zor gecirmiş kanepeye. Yoruldum bıktım usandım. Deger gormemekten sevilmemekten.o kadar cok sey var ki anlatamam. Esim ise gece niye acmadın kanepeyi dedi. İste dedim. Sıgmazsın her zaman acıyodun dedi.hala işte sıgarım ben dedi. İnsallah dedi.Bende annen acma dedi allah allah ya dedim.Sadece niye dedi.yine iste dedim.Ve eşim hic bi şey demedi yattı uyudu.oysaki ben ondan boşver annemi gel acalım demesini bekliyordum.Aynı seyi ben yapsam beni mahvederdi. Ama annesine hic bi şey demedi sanki normal bi şeymiş gibi dondu yattı. Onların hic bi zaman hatasını gormuyor. Her seyde beni sucluyor.Evliliğimiz en basından beri aile meselesi yuzunden hep kotu. İkimizde bosanmak istiyoruz. Ama ya sonrası ??? Cesaret edemiyoruz sadece. Sonrasından korkuyoruz. Bana bir akıl lutfen.