Meraba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kızlar ortada hic bisey yok eşimle aramız gayet iyi. Iyi bir baba iyi bir es evden ise işten eve gelen bir insan. Haftada 2 gun tatili var 2 gunde bizimle vakit gecirir her ozel gunu hatırlar cok romantiktir bisey istersem asla ikilemez ne istersem yapar. Fakat bu bir haftadır surekli ruyalarım da beni aldatıyor. Ne kadar sacma da gelse psikolojim bozuluyor gune hep negatif başlıyorum ister istemez bi moral bozukluğu oluyor o psikolojiden cıkamıyorum. Bilmiyorum sacma mi geliyor size ama durum bu yani bir haftadır her sabah gune o kadar negatif başlıyorum ki sinirlerim bozuluyor olur olmadık şeyleri tartışma konusu yapıyorum. Bilerek yapmıyorum elimde olmadan yapıyorum sonra durup duşunuyorum ne kadar sacma bisey yaptığımın farkına varıyorum ama ne yaparsam yapım bu ruyalardan dolayı negatifligi mi atamıyorum ustumden. Sizce ne yapmalıyım kızlar nasıl kendime bi ceki duzen vermeliyim bu konu hakkında. Gerckten cok kotu oluyorum. Şimdiden cok teşekkur ederim herkese.