Merhaba hanımlar, dunden beri cok kotuyum ( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey cok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki dune kadar. Dun eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana uzulduğu icinde linki gonderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hic beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden cok once s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler oyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş surekli facde tanıyor olabileceği kişilerde cıkıomuş bakmış evlenmiş old. Gormuş o arkadaslık sitesinde de gorunce bana yazmış. İnanın dunyam başıma yıkıldı once inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold uyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece oylesne sohbet ediyormuş! Reelde goruşmuyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu cunku cok seviyorsum birbirimizi ya da ben oyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat cok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gozlerim şişti hala nasıl yapar onu duşunuyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (