Eşim kıyafetlerimi cope attı.
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim kıyafetlerimi cope attı.
-
02-10-2022, 21:22:40Kendimi bildim bileli 36 beden bir hatunum. Hamilelik doneminde sadece 5 kilo aldım. Doğum sonrası da cok kısa surede hamilelige başladığım kilodan daha azına duştum. Yine hamilelik boyunca catlak icin onlem almıştım. Yine de ufak tefek catlaklarım vardı onları da lazer tedavisi ile hallettim. Hic doğurmamış gibi oldum diyebiliriz. Eşim hamileliğim suresince de hep destek oldu bana hakkını yiyemem. Bırak catlak olsun onların da anısı var sen boyle de guzelsin falan filan. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hic hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı cok kısa bir sure oldu ve her goren bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen guzelleşmek icin doğurdu ay kim der bunun cocuğu var annelik sana cok yaradı vucudunu cabuk toparladın vb. şeyler soyluyor. Girdiğim ortamlarda ozellikle beni doğumdan sonra ilk defa goruyorlarsa bu muhabbet oluyor. Eşimse bu muhabbetlere bildiğiniz cıldırıyor. Bir yere gideceğiz sacımı yapıyorum yapma dikkat cekiyorsun diyo. Biraz bol giyin vucut hatların belli oluyor hakkında konuşuyorlar ayar oluyorum diyor. Bunun gibi şeyleri doğumdan sonra cok soyler oldu. Bugun de yine arkadaş ortamında boyle bir konu so rası bana gelip anne gibi giyinir misin artık dedi. Ben de giyinişimde ne olduğunu anne gibi giyinmenin ne olduğunu sacmaladığını soyledim. Ben boyleyim kalıplara sokamam kendimi. Insanlar kilo almamama şaşırdı gecer hep beni konuşacak halleri yok dedim. O da anne gibi giyinmem konusunda diretti ve kıyafetlerimi cope atacağını soyledi. Biz bu şekilde tartıştık. Tartışmanın sonunda bildiğiniz koca cop poşetini aldı ve dolabımı boşalttı ve cidden goturdu attı. Ben bebeyi emziriyordum kapıdan cıkarken gordum. Dolabıma bir gittim ve şok. Onunla tek kelime konuşmuyorum şu an. Ama ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?