Buraya ilk evlilik geri sayımları yaparken kaydolmuştum ama ne bilebilirdim ki birgun boşanma konumu acacağım.. cok canım yanıyor kızlar lutfen gececek deyin.. 2 cocuğum var biri 4 biri 1 yaşında ve boşanıyoruz.. evliliğimizin basindan beri ailesi ile alakalı kavgalarımız oldu hatta bu kavga anlarında eşim bosuyorum seni diye ağzına cok kelime aldı.. Zaten genellikle her kavgamızda sinirle alırdı ağzına bunu.. 2 defa dini nikahimiz bozuldu bu yuzden son 1 hakkımız kalmıştı dini anlamda bugun aksam kavga anında bitirdi.. burda konuları okurdum hep bosaniyorum mutsuzum şunları yaptı ama ayrılırken yinede soyle hissediyorum diyen kişilerin yorumları okurdum bu kadar şey yapmış nasıl uzuluyorsun derdim hep.. Şuan o durumdayım yarın dava acıyoruz.. Oyle kotuyum ki alışkanlık mi dersiniz yoksa cocuklar ve gelecek kaygısı mi bilmiyorum.. ama deli gibi ağlamak istiyorum.. icime oyle bir ateş duştu ki ne yapacağimi bilmiyorum.. ne olur kızlar biseyler deyin gececek deyin aynı durumu yaşayanlar biseyler soyleyin lutfen bu saatte arayacak kimsem yok delirmek uzereyim.sanki bugunler hic gecmicek bu aci hic bitmeyecek gibi hissediyorum.