Mesaj atan eski sevgilime ne cevap verebilirim? Sakinliğimi korumalıyım canımı yaktığı kadar canını yakmak icin?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Mesaj atan eski sevgilime ne cevap verebilirim? Sakinliğimi korumalıyım canımı yaktığı kadar canını yakmak icin?
-
02-10-2022, 21:21:40Oncelikle cok sakin ve arkadaş gibi konuşmalıyım. Onu hala onemsediğimi, hala adını duyduğumda iradeyi kaybettiğimi, hala bir sozuyle beni her şeyden kurtarb... Neyse işte oyle, ona karşı butun duygularım olmuş gibi davranmalıyım. Mecburum. Bunlarla neden uğraşıyosun demeyin lutfen, benim canımı gercekten cok yaktı zamanında. Bana cok buyuk zarar verdi. Buz gibi balkonda oturup gece dorde kadar ağladığımı bilirim. Geri donmesi icin sabahlara kadar Allah'a dua etmek zorunda kaldıgım gunleri bilirim. Sonunda tabiki guclu cıktım bundan ama hayatımın en kotu gunlerini yaşattı. Hic umursamadı. Uzuntumu izledi. Şimdiyse mesaj attı. El sallama emojisi atmış bende aldım selamını, nasılsınn dedim hic hesap falan sormuyorum arkadasmıs gibi davranmamın zoruna gideceğini biliyorum
Oda dedi ki şimdi ne selamı diycem ayıp olacak el sallamisim. Her gun profiline bakıyorum yanlıslıkla tıklamışım dedi hahah nasıl sinirli cunku duvarımda bir suru aşk sozu paylaştım kendimi yeni birine aşıkmış gibi gosterdim. Sonra dedi ki iyiyim sen nasılsın.. bende dedim ha yanlıslıkla mı oldu, iyiyim sagol hoscakal dedim kestirip attım hahah. Sonra ondan tekrar mesaj geldi aşk acısı mı cekiyosun "yine" gecmiş olsun. Cevap vermedim 1 mesaj daha geldi "cok mu sevdin onu" mesaja bak ya, uzulmuş uzulmuuş tuzağıma duştuuun yaavrum.. Eeeeeeeee etme bulma dunyası demişler.. Neyse, Ne diyim şimdi ben bu mesaja arkadaşımla konusurmus gibi cevaplamam lazım. Kalbimden geceni soyleyecek evet, aynı kişiye aşık oluyorum her gun yeniden sayılır mı falan derdim. Yani direk belli ederdim onu umursadıgımı bu olmamalı o yuzden sizden akıl almam lazım. Nolursunuz.. Sadece 1 gunluğune cevap vericem ona. Asla barışmaya niyetim yok..