Hanımlar selam, Gecen bahsettiğim iş olumlu sonuclandı. İşe alındım.
Acıkcası aşırı şaşkınım sırf sinirle başvurmuştum, iş değiştirmekten korkuyordum ama galiba mantıklı davrandım.
Şu an sorun, bunu şu an calıştığım yere ne diyeceğim, cıkacağımı soylemekten cekinmiyorum ama sorun cıkarmalarından cekiniyorum. Yalan soylemek istemiyorum direkt başka iş bulduğumu soylesem mi yoksa hic iş almamak icin hic demesem mi bilemedim.
(bu arada ihbar suresince cıkmak isteyeni bekletmiyoruz ama muhasebe departmanında da aynı şey gecerli olur mu bilemedim. İhbar oderim en kotu. İş kanunu ucundan koşesinden bu iş yerinde gecerli olmadığı icin bir resmiyet yok. Yani sigortanın işe girildiği gun yapılması tazminatın usulune uygun hesaplanması vsvs hicbiri usulune uygun değil.)
GUNCELLEME: Hanımlar ya aşırı şaşkınım. Burası 800 kişilik bi firma 2 patron da ayrı ayrı konultu biz senin cıkmanı istemiyoruz maaşını yukseltiriz dediler. Bir yığın ovdu patron. Acıkcası cok kararsız kaldım diğer ye r kurumsal ama ya ayak uyduramaz işleri yapamazsam diye de korkuyorum ama burası da madem calışmamdan memnundular neden şimdiye kadar duşuk maaşla calıştırdılar. Siz olsanız ne yapardınız hanımlar
Cıkış
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme