Guncelleme 7. Sayfada
Herkese iyi akşamlar. Şimdiden uyarıyorum cok uzun sacma sapan bir konu ama ben işin icinden cıkamadım.
Ben oğretmenim calıştığım kurumda cok rahat ettiğim evim gibi hissettiğim bir yer. Ne idare ile ne arkadaşlarımla hic sıkıntı yaşamadığım bir okulum vardı.
Mudurumuz ile yaklaşık dort senedir beraber calışıyoruz. İlişkimiz oyle belli mesafede herkes ile aynıdır aslında. Bizi rahatsız edecek ya da işkilleneceğimiz bir davranışı hic olmadı.
Bu Mart ayının başında watsap durumlarında değişik aşklı şarkılar, sevda sozleri v. b durumlar paylaşmaya başladı.
Bende calışma arkadaşıma Mudure de bi haller oldu aşka geldi filan dedim.durumlardan bahsettim Arkadaşım ne olmuş ben gormedim dedi orda bir işkillendim ama ses etmedim.
Durumlar coğaldıkca ben ss alıp biriktirdim. Ama okul da hala seviyeli yaklaşıyor bana konduramıyorum da
Bir gun dayanamayıp arkadaşıma gosterdim hicbirini gormemiş. İkimiz de cok şaşırdık yani oyle bir adam değil di
Bu ara da gunler geciyor ve biraz biraz bana davranış şeklinde değişiklik baş gosterdi. O zaman ben numarasını sildim. Okulda da olabildiğince gorunmemeye başladım.
Bir akşam ustu insanın soylemek isteği ama soyleyemediği şeyler vardır gibi bir mesaj atmış. Ben de actım ağzımı yumdum gozumu. Cevap olarak size değil sıkıntı yok ozur dilerim gibi sacma salak bir mesaj atmış. Ben de bir daha sakın yazdım. Ve numarasını engelledim.
Okul da zindan oldu bana gitmek gelmiyor sinirimi yenemiyorum. Arkadaşlar toparladı beni sana ne oluyor kendi rezilliği diye. Neyse aradan zaman gecti Ramazan girdi derken biraz eskiye dondu. Bu hafta artık cocuklar gelmemeye başlayınca haliyle bir suru boş zaman kaldı.
Ortam da karısını cocuklarını ovmeye anlatmaya başladı. Ben de ha tamam anladı galiba dedim. Sevindim rahatladım.
En son Cuma gunu ikimizin de bulunduğu bir ortam da birden yalnız kaldık. Herkesin bir işi cıktı.
Başladı annesinden bahsetti kucuk yaşta kaybettiğinden babasının babalık yapmadığından. Zor şartlarda buyuduğunden hem anlatıyor hem ağlıyor. Basiretim bağlandı benimde ya da acıdım bilemiyorum o an. Kalkmadım yanından dinledim. Yorum da yapmadım.
Ama şimdi kendimi yenemiyorum kalk git aptal ne dinliyorsun. Sana mı kaldı derdi. Offffff yaaaa
Şimdi gozu yanmadan okuyan bana desin b.k yedim değil mi????