Uyku tutmayanlardanim. Dertlesmek istiyorum.
Eșimi gercekten cok seviyorum. Onun da beni sevdigine inaniyorum. Ama birkac gundur bircok sey yasadik ve su an evde iki yabanciya donustuk. Kisaca anlatayim. Ilk nedeni burda da uzun uzun konusmustuk eşimin ailesiyle alakali. Eşimin bekarkenki yatirimini babasinin kendi parasiymis gibi kullanmasi ve eşim razi olmamasina ragmen ona fikrini dahi sormamasi. Bu durum beni cok gerdi ve haliyle aramiz bir tik acildi.
Eşimle bir dugune davet edildik ve ordan donuste de bir yanlis anlasilma Sonucu birbirimize sesimizi yukselttik. Evet ben hataliydim ama onu ilk kez bu denli bagirirken gordum ve cok kirildim.
Bugun ise, haftasonu icin annesigilde kalmayi teklif etti. Abisi ve ablasigil sehirdisindan geldi ve onlarla o şekilde zaman gecirmek istedigini soyledi. Ben de reddettim. Istemiyorum cunku kizlar. Yarim saatlik mesafede gidip de annesigilde yatili kalmayi istemiyorum. Ve bu ilk degil, evlendigimizden bu yana nerdeyse 2-3 haftada bir yatiya kalmak istiyor. Rahat edemiyorum, uyuyamiyorum. Ben kendi annemde bile bir kez kalmadim evlendigimizden bu yana. Gereksiz buluyorum. Ben de bugun saydim agzima geleni. Git kalmak istiyorsan kendin kal dedim. Ailenden ayrilamiyorsan evlenmeseydin dedim.
Şu an icim aciyor.. 2-3 gundur sarilmadan uyuyoruz. Yabanci gibiyiz evde. Bir samimiyetimiz yok ve bu durum beni cok yipratiyor. Tam tekrar iyi olayim diye dusunuyorum olaylar aklima geliyor, kabuguma cekiliyorum. Bana yardim edin lutfen ..