Arkadaşlar iyi geceler oncelikle.

Bugun yatılı misafirim var, dostum kendisi. Derdine care olun istiyorum. Uye değil ve konuyu onun adına ben anlatıyorum ,

Bundan beş sene once hayatıma biri girdi 3 yil ilişkimiz surdu. İyi bir ilişkiydi. Yaş farkı vardı (13yas)
Bana karşı hep sabırlı ve merhametliydi. Hic kalbimi kırmadi. Anadolu yakasında oturuyordu ben avrupa.
Saat kac olursa olsun gel dediğimde hemen işi gucu bırakıp gelirdi. Her seferinde. Hemen hemen her isteğimi yapardi. Karakteri normalde boyle değildir , ters agresif der herkes. Yani bana herkese olduğundan cok farkli davranıyordu. Bunlar iyi yonleri.

Kotu yonlere gelecek olursak. Uc yıl icerisinde bir kere olsun en ufak bir hediye almadi, cikolata al en azından mutlu et surpriz olsun dediysemde yapmadı bunlar bana gore değil derdi uzatmadim cunku aslinda benim icin onemi yoktu sadece bekliyordum yinede .
Hic sevgi sozcuğu de duymadım canımı yakan bu .
Sadece sana değer veriyorum derdi ağzından laf almak icin zorladığımda.

İki sene oldu ayrılalı.
Ayrılık sebebi ise, yine konuşurken sordum. Anlat dedim seviyor musun aşık mısın.
Aşık değilim ben bir kere aşık oldum bilmem kac sene once diye anlattı cok zoruma gitti bu ve ayrıldım. Biraz alttan aldı , uzerime duştu hafiften ama bıraktım . Hic guzel tatlı soz duymadım zaten hic ağzından cıkmaz o tur laflar.

İki senenin sonunda dayanamadım sadece buluşalım yazdım. Tamam neredesin dedi. Hemen geldi. Konuştuk biraz. Sonra unutamadığımı vs soyledim. Ve yine sordum , hic mi sevmedin diye.
Yaş farkından dolayı onu anlayamadigimi soyledi. Bir kere aşık olunacağını bana aşık olmadığını ama cok değer verdiğini , hayatına başkasını almadığını , değer vermese 2 yıldır konusmadigimiz halde asla bir cumle ile işlerini yarıda bırakıp gelmeyeceğini vs soyledi . Seviyor musun diye sorduğumda , ben boyle cumleler kuramam biliyorsun bunları konuşmak bana gore değil bu konuşmaları yapamıyorum diyip konuyu kapattı. Cok seviyorum dayanamıyorum surekli ruya kabus.
Yine buluşacağız, ben beni sevip sevmedigini soylemesini istiyorum nasıl konusmaliyim ne demeliyim nasıl anlayabilirim fikir verir misiniz