aldatılma,evlenme,cocuk sahibi olamama
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- aldatılma,evlenme,cocuk sahibi olamama
-
02-10-2022, 21:14:33mrb.ben eşimle uzun bir arkadaşlık sonrası nişanlandım, nişanlıyken eşim iş arkadaşı ile beni aldattı, ayrıldım,yalvardı, pişmanım dedi, affettim tekrar devam ettik, evlendik, ozellikle ilk yıllar surekli aldatılma aklımda olduğu icin işkence gibi geldi, eşim evlendiğimizden beri beni aldatmadı, surekli gozum uzerinde, telefonları, mailleri, parası hep kontrolumde, ama tum bu kontrol etmeler, nişanlı iken yaşadığım aldatılma hic aklımdan cıkmadı, surekli kafamdaydı, eşimin iş arkadaşlarına surekli şuphe ile yaklaşıyorum,kendime kızıyorum, keşke affetmeseydim diye, cunku 6 yıllık evliliğimde hic mutlu olmadım, evet beni tekrar aldatmadı, ama ben kendime kızdım ve bu eşimden değil benden kaynaklanıyor, surekli aklımda aldatılmışlık duygusu, bir de kilo aldım,eskiden cok zayıftım, şimdi de şişman sayılmam ama eskisi gibi de değilim, cirkin değilim, kendimde calışıyorum, mali sıkıntım da yok, ama bizim cocuğumuz da olmuyor, istiyoruz, ama benim rahim cocuk sahibi olabilmek icin iyi değilmiş, kistler varmış, tedavi goruyoruz ama dr ler umutsuz.eşim istese cocuk sahibi olabilir..sizce ben bir omru boşa mı harcadım??