3 Kardeşiz.Erkek kardeşim bizle konuşmaz sadece bagırır, kufur eder. 1 ay sonra dugunu var. Evleneceği kızda bize soguk. Kardeşim gibi hissetmiyorum artık onu. Kına gecesine gitmeyip direk dugun gec gidip erken kalkmayı duşuyorum. Kız kardeşim desen her fırsatta telefonla konuşur. En iyi yaptigi şey bu.Onunla aramız fena degil ama bazen onunla da kavga ederiz. Annem pasif biraz. Evde kendi kendine soylenir ama ne babama ne başkasına birşey demez. Oglu ona insan icinde maymun demesine ragmen ona yaranmaya calışır. Babam hayırsızın teki. En iyi yaptigi şey evlatlarını kotulemek ve icmek. Onu da sevmiyorum. Bu yaşıma kadar ne okumama ne başka birşeyime destek oldu. Şuan nişanlıyım neymiş eşyalarımı alacakmış.Onun 1 lirasını istemiyorum. Boyle bir aileye sahibim. Evlenince tuttuğum evi babama gostermek istemiyorum. Ailemle de pek goruşmek istemiyorum. Aile gibi gelmiyor artık onlar bana. Ne bir paylaşım var ne birşey. Bir derdim olsa bunlara soylesem bin laf onlardan duyarım. Sadece ic dokmek icin yazdım..