Eski sevgilim beni yalvartıp ayrıldı ama sanki ben ayrılmışım gibi davranıyor?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski sevgilim beni yalvartıp ayrıldı ama sanki ben ayrılmışım gibi davranıyor?
-
02-10-2022, 21:12:522 senedir sevgiliydik. Uzak mesafeydi. Son zamanlarda aramız cok kotuydu. Ayrılmak istediğini anlıyordum ama sanki sabrediyordu. 1 hafta once kavga ettik ve ben sinir krizi gecirirken dalga gecince engelledim. 2 gun sonra engeli kaldırıp yazdığımda istemediğini falan yazdı cok kesin konuştu ama sevdiğini soyledi. Kibar davrandı olmaz artık hayatında başarılar falan dedi. Cok yalvardım blof yapıyor sandım. Ayrılmak istemediğimi soyledim. Yine de konuştu benimle ama aramızın duzeliceğini sanmıyorum dedi. Huzur istediğini soyledi, ben de istediğin huzuru ben de verebilirim dedim. Aşırı yalvardım hayatımda kimseye bu kadar yalvardığımı hatırlamıyorum. Ama sanki bir ışık vardı onda da. Sonraki gun bu davranışlarını hak etmiyorum dedim ve sinirlenip kesin olarak bitirdim sildim numarasını ve instadan engelledim. Şimdi orda burda uzucu ve sitemkar şeyler paylaşıyor. Mağdur edebiyatı yapıyor sanki ben terk etmişim gibi. Sanki yalvarmamışım gibi. Amacı ne sizce ne duşunuyor?