Uzun zamandır konu acmıyorum bu sefer de başkası icin acıyorum.Uzun zamandır bir seyden supheleniyordum artik eminim de diyebilirim ve bu bana vicdani yuk yaptı.Ben oğretmenim okulda iki oğretmen arasında ilişki olduğunu fark ettim ne boyutta hala bilmiyorum ama uzun yıllardır devam ediyor biliyorum.Kadin birkac kere onun hakkında ozel şeyler kacırdı kimsenin bilmediği ben de sen nerden biliyorsun dediğimde kem kum etti.Ozel şeylerini acan bir adam değil ketumdur.Bu zamana kadar cok ahlaklı gorunuyordu herkese yargı dağıtıyordu meğer en buyuk pisliği kendisi yapıyormuş(adam).Watsappta saatlerce cevrimici oluyorlar aynı anda girip aynı anda cıkıyorlar.Cocuklarini ayni kurslara veriyorlar.Birbirinden ovguyle bahsettiklerini gordum.En son bu adamın tayini cıktı giderken dedi ki aklımın peşinden gidiyorum kalbimi dinleseydim burada kalırdım dedi.Kadin da inanılmaz dedikoducu bir kadın herkesin adını cıkardı şimdiye kadar en son kendisinin de mudurle adı cıktı iftira deyip mağduru oynadı.Diger adam da mudurle hic gecinemezdi biz zannediyoruz ki farklı karakter oldukları icin ama aradaki kadın meselesiymiş.Hatta aralarındaki sorunun namus meselesi haline donuştuğunu ailelerin bile bu ise karışacağını soylemişti cok abartılı bulmuştum ama şimdi taşlar yerine oturdu.
Şimdi tum bunlardan sanane diyeceksiniz haklı olarak evet banane.Ama sorun şu ki ben de eşimin 7 ay once bir kızla mesajlasmlarini yakaladim ve bu kiz bu pslik adamin baldiziydi bana gelip ahlak dersi verdi baldizinin sucsuz oldugunu esimin ona asildigini ima etti kendilerinin cok ahlakli olduğunu ve resmen eşimin de sapık olduğunu ima etti o kadar utandım yerin dibine girdim ki eşime agladim beni insalara rezil ettin ne hale duşurdun diye. Şu an bu durumu dusundukce sinirden deliriyorum o zaman emin degildim ilişkilerinden şimdi eminim.Adam senelerdir ne dumenler ceviriyormus da gelip bir de bana martaval okumuş şeytan diyor cik karşısına kim ahlak yoksunuymuş vur yuzune o zaman cevap veremeyip karşısında titredigim icin cok psmanim bir daha karşima cıkıp konuyu acarsa mahvederim zaten onu.Ama bunu kimseye soyleyemiyorum aramızda boyle bir şey olduğu icin kimse bana inanmaz intikam icin iftira attığımi bile duşunurler.
Bir de işin vicdanı yuku var ben de bu durumda kaldığım icin karısına da kocasına da inanılmaz uzuluyorum yıllardır ayakta uyutuluyor.Ne yapmalıyım kızlar sizce karışık yazdığım icin uzgunum olay karışık.