Merhaba kizlar

Cok Cok zor bir durumdayim yardim Edin lutfen
Biz 6 Ay Once nisani Attik daha cok Ben ayrildim..
o anlik Sinir ve hirsdan bitti dedim ailemde oyle kabul etti Tabi daha da Acik konusamadim icimden istiyordum ama diyemedimde ne yapacagimi bilemedim Ailem ve onun arasinda kalmistim..
Nikahda oldugu icin nisanlim bi Konu yuzunden aileme biraz saygisizca konustu Yani „ benim karim O Artik Kimse karisamaz soz hakkiniz Yok „ gibi seyler oysa Tamam resmi nikah imam nikahi olmustu Ama Tabi Yine Oyle konusmaya hakki yoktu Ama o gun Zaten bir suru olay olmustu.. benimde biraz hatam var bi Konu vardi Onu acmasaydim ve uzatmasaydim boyle olmicakti.. Neyse ayrildik dugun oncesi.. Bu delirdi hakkimda kotu konustu tehdit etti birakirsam herseyi anlatacak diye falan felan ..

Neyse Sonra iste Aylar geciyor yapamiyorum olmuyor icimde pismanlik vardi sanki hemen biraktim diye..
Bende ona gizliden bisey yazdim benim oldugunu bilmiyordum sandim Ama goruyordu Oda kuzenimle konustu baya bizi bulustur Ben unutamiyorum yapamiyorum onsuz Olmuyor felan ..
sonra Dun isden Sonra habersiz karsima cikti odum koptu Tabi Neyse gittik bi yere baya konustuk ettik

Simdi diyor ki kaybedecek birseyin Yok.. bi 6 Ay deniyelim gizliden Kimsenin haberi olmadan baktik oluyor yapiyoruz Sonra aileler devreye girecek.. bosanmamisiz daha 6 Ay Sonra olacak bosanma..

Ne yapacagimi bilmiyorum .. seviyorum unutamadim Dogru oysa o kotulukleri yapti .. Ama bi yandan belki bir sinavdi bi ikinci sans Bu degerimizi daha cok anladik ve daha dikkatli oluruz birbiirimize karsi ..

Ailem kesinlikle karsi cikar Cok korkuyorum . Onun ailesi kabullenir diyordu yinede onca olaydan Sonra Once kendim bitirdim Simdi Yine barisalim bilmiyorum olurmu olmaz mi ?

Ne yapacagimi bilmiyorum