Ya nereden başlasam bilmiyorum icimde bi darlık var bunalmışlık, tahammulsuzluk, mutsuzluk

5.5 yıllık evli sayılırım 2 evladım var eşimle severek buyuk bir aşkla evlendik. İlk 1sene cok buyuk kavgalar ettik sebebini bile hatırlamıyorum oyle ve ya boyle evliligimiz oturdu. Bir yemek yapmaz onun dışında ev işi cocuk bakımı dahil hepsini ortak hallediyoruz. Eşim ilgili bir insan misal sabah kalkınca kahvaltıya gidelim der bazen yemek yapma disarda yiyelim der 2 cocuğumuzla gezer tozariz. Tek tuk ufak kavgalar ederiz her aile icinde olan turden.

Ben eşimi cok seviyorum ama sanki o ilk zamanlarda ki aşk bitti, yani o heyecan icimde balon gibi sondu gitti cinsel yonden iyiyiz cekim gucu kuvveti birlikteyken dolu dolu geciyor ilişkimiz, ama yok işte sanki benim icimden birşeyler koptu gitti ve bu 2. Cocuktan sonra boyle oldu yaklaşık 8 9 aydır bu şekilde hissediyorum

Acaba yeteri kadar başbaşa vakit geciremiyoruz diye mi boyle hissediyorum cunku yalnız kaldığımız tek an cinsel ilişki esnasında oluyor. Benim gibi olan var mı cidden evlilik aşkı olduruyormuş , eşime duyduğum ozlediğim aşkı tutkuyu icimde nasıl tekrar ateşleye bilirim?

Bir de bu şekilde hissettiğim icin mi bilmiyorum bazen ilişki esnasında farklı insanları duşunuyorum bu da beni eşime karşı cok mahcup hissettiriyor