Nişanım olacak ama benim aklımda surekli acaba olacakmı bi sorun mu cıkacak duşunup duruyorum nişanlanacağım adam iyi gozumn icine bakıyor ne desem yapıyor kabul ediyor bi kız kardesi despot gibi ama sorun yok gibi evli sonucta ev koy ayrı olacak. Benm ailemle problemm var istenmeyen kız evlat modu yani erkek kız arası ayrımcılığı neyse annem haricinde kimseyide tınlamıyorm.. ama surekli aklımda bi duşunce yok acaba evlenirsem bu adam beni korur mu eZdirir mi bazen arkadaslarmn ailevi sorunlarını anlatıyorm oyle bişy yok ama ben varmış gibi yok kv arkadasma gorumcesi boyle yapmış fln filan o da dinliyo garibim merak etme diyo bana anlıyo tbi benm evde boyle olunca ayrımcılık zannediyormki evlensemde yanlız kalacağım

korkuyorum sanrm aslında guveniyorm ama bu kim gelirse gelsin aynı duygular oluyo hep daha oncede oldu .. hep duşunuyorm nasl evlenicz esya borc nasl olacak diye duşunuyorum

ailesi yardm edecekmiş fln ileride sorun olurmu fln bşy derlermi erkenden bnları duşunur oldm benmknede hep soluyorm bak bole olacak bole olur diye diye o da bezdi sanırm sorun bende