Sevgilimle işten geldikten sonra sadece 1 bucuk saat vaktim vardı ve bize misafirliğe gelmişti . Bende işten yeni cıktım birlikte patates kızarttık sucuk yaptım cay demledim hemen oturduk yedik . Cok az vaktimiz vardı bulaşığı hızlı hızlı yıkadım durulamak istedi yavaş yaptığı icin ben yaptım ortalığı hızlıca topladım ki birlikte vakit gecirebilelim. Bu olay 1 hafta once oldu bugun otururken evlilikte yardım etmekten konu acıldı bana senden guzel bulaşık yıkayacağıma da eminim dedi bende ben guzel yıkamıyomuyum dedim cok bastırmıyosun hızlıca yıkıyosun tezgahına duzgun silmiyosun dedi . Bende acele bi şekilde yaptım ki senle vakit geciriyim keşke mutfağı dip koşe temizleseydim belki gozune girerdim evlilik kararımı gozden gecirmem lazım cunku kafamda bik bik şunu şoyle yap bunu boyle yap diyen bi adamı cekemem dedim. Oda ne alakası var şaka yaptım gulerek soyledim acele olduğunu duşunemedim cok haklısın ozur dilerim dedi bozuldum ve kafam karıştı ?

Bugun olan bir başka olayı daha istiyorum en yakın kız arkadaşımın eski nişanından kalma bi fotoğrafını gosterdim nişanlılığı icin fotoğrafa abartısız 5 dk baktı kac defa niye oyle baktın kaldım dedim elbiseye bakıyorum dedi . Bu o mu boyu cok uzunmuş dedi evet dedim ben sen gibi bişey sanıyodum dedi sonrada nişanlılığı biraz hali gibi değil mi dedi . Arkadaşımı beğendi mi şimdi bu ben anlamadm siz ne duşunuyosunuz ?