Kızlar selam. Dun eşimle kavga ettik.
Baştan anlatayim.

Dun bi akrabanın duğunu vardı benim 45 gunluk bebeğim olduğu icin gitmedim. Adam eşimi ozellikle cağırmış bekliyorum bak felan demiş. Eşimde evde tek kaldığım icin gidip 10-15 dakika durup gelirim soz dedi. Suratım asıktı. Tamam dedim neyse gitti 8 bucuk gibi.(ondan once işteydi. normalde de 9-10 geliyor)
Sonra 9 ceyrek gibi aradım 2 kere. cıkıyorum şimdi markete ugruyup gelicem dondurmada alıyım canın istiyosa felan dedi. Şans ya her zaman akşamları uyuyan bebeğim dun uyumadı ağladı surekli. Kızım (2 bucuk yaşında) oda surekli ağladı. Aslında kızımıda goturecekti ben istemedim uyur diye.
Neyse Ben bi krize girdim mi . Eşimi arıyorum acmıyor saat 10a doğru geldi. Ama ben nası kuplere binmişim. Onu gonderirken karşı boş evin onunde eşimin arkadaşları vardı 10 kişi felan oturuyolardı. Neyse eşim gelince ben o sinirle bi bağırdım ne dediğimi tam hatırlamıyorum niye geldin arıyorm telefonu bile acmıyor defol git dedim.
Elindekileri fırlattı kapıda millet var ne bağırıyosun dedi . Ben oyle bağırınca karşıdan herkes ona bakmış. Rezil etmişim . Gitti tekrar. ben ne bileyim karşıda onların hal oturduklarını. Sonra aradı aşırı sinirlenmişti bağırdı bağırdı bilerek yapmışım gibi davrandı. Neyse yarım saat felan sonra geldi suratıma bakmadı uyudu bende biraz soylendim gene.
Kızlar sizce abartmış mıyım? Eşim cok sinirlenmişti gercekten ve şuan uzuldum sizce haksız mıyım? Duğune giderken kusmeyim diye gonlumu ala ala gitti
Şimdide ben gonlunu alsam mı ki.