Ne yazsam bilmiyorum ama uzerime coken ağırlığı bir yerlere dokme hissi yazdırıyor bana bunları..
Bugun balkondan komşumu gordum ve davet ettim, gel abla cay icelim dedim. Nitekim geldi yanında da 2 cocuğu ile. 3 cocuk annesi 30 lu yaşlarında, kv'sinin evi iki ev otede, kp in dukkanı kendi evinin aşşağısında ve kendi dukkanları ile yan yana. Anlayacağınız icli dışlılar. Boynunda bir iz. Başta ameliya oldu sandım, sonra acaba kocasımı bir şey yaptı dedim. Ama soramadım. Daha sonra kendisi soyledi. Kv kp ve eşi yuzunden, bağlamış ağaca bir iplik asmaya kalkmış kendini, sonrasını hatırlamıyor, almışlar ipten ama boynu sanki bıcakla kesilmişcesie berbat. Ardında 3 cocuğu bırakıp gitmeyi nasıl goze aldın dedim, guluyor bilmiyorum diyor. Psikolojisi ciddi anlamda bozulmuş, salmış kendini.. cocuklaeı berbat halde . Neye uzulecem nasıl uzulecem bilemedim. Neden dedim, kv haytımı zindan etti. Kp gecen dovmeye kalktı bende ona vurdum, kocam akşamları gelip benimle yemek bile yemiyor annesinde yiyip geliyor, cocuklarımı istiyorlar benden onların olsunlar istiyorlar ama başlarına bırakınca da duymadığım kalmıyor nereden tutarsam pislik, en son alcam cocukları da kacıp gitcem dedi. Nereye dedim hele bi yola cıkıyım gerisi gelir dedi. O yavrularla nereye nasıl gidecek. Oyle pasif bir tipte değil, ama onu bu hale getirecek kadar neden yapar insan. Neden elin kızına bunu yaşatacak kadar kotusunuz.. bu kp in bu kv bu eş ailesin eşlerin derdi ne. Benimde başımda var bi kp, kv. Kapattık onların muhabbetini, eşimle eski hayatımıza donup bir yer mutlu olmaya devam ettik. Ama ya o kadın. Sonu ne olacak aklımdan bir an cıkmıyor. O cocuklar bu olayların icinde ne olacak. O kv Allah'ın huzuruna nasıl cıkıpta af dileyecek.. Ne aileden ne eş den yuzu gulmemiş. Babası bailı başına bir bela zaten. O gittikten sonra uzerime bir ağırlık coktu kalkamadım. Allah yardımcısı olsun demekten başka bir şey yapamıyorum. Elimden hic bir şey gelmiyor. Annesinş emerken eliyle bir yandan boynundaki izle oynayan o cocuk gozumun onunden gitmiyor. Boşanmıyor, ne gidecek yeri ne sahip cıkan ailesi var.Oturduğu evi dahi bir gun boşanırsa diye kp in ustune yapmışlar zamanında. Bir işi yok. Bıraktığı an kapıda bulacak kendini ve kadın sığınmaya gidemem cocukları alır sosyal hizmetler diyor. Bu nasıl bir caresizlik ..
Bir insanın kendini asmasını sağlayacak kadar mı kotu olunabilir..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bir insanın kendini asmasını sağlayacak kadar mı kotu olunabilir..