Bayanlar eşimle konularımı hep acıyorum buraya cunku başka kimseye anlatamıyorum derdimi bende buraya yazıyorum anlatsamda zaten kimse rehber olmuyor anlamıyor,
Dun akşam eşimle cok kotu Kavga ettik daha doğrusu o sinirliydi ve bana kufur flan etti hakaret flan etti annemi aradım durumu anlattım geliyim alıyım seni dedi (cok şaşırdım) cunku annem arkamda duracak boyle Bi şey( boşanma) icin beni destekleyecek birisi değil bende o sevincle sevincimi belli etmeden biraz ışık gordum tabi anne gel akşam konuşalım dedim tamam dedi,
Uzun zamandır boşanmayı duşunuyordum bu arada annem akşam saat 10 gibi geldi ama dayımla yengemide getirmiş yanında başta biraz şaşırdım cunku annemle yalnız konuşmak istiyordum ama ara bulsun diye bir buyuğe danışmak istemiş..
Buraya kadar herşey normal aslında bu arada dayım oyle beni anlıyacak Bi insan arkamda duracak desteklicek biri değil bende olanı biteni ne duşundumu herşeyi anlattım eşimde vardı ve dayım bu sefer her derdime sabretmen lazım bunlar ceviz kabunu doldurmaz boşanmak asla olmaz flan flan bir suru şey konuşuldu.. .
Annemde geliyim seni alıyım uzulmene dayanamıyorum diyen annem bu sefer bana hadi ayrıldın nasıl hayatın olacak dedi Bi kere dul olman evde kız olmasından daha zor ben napim seni şimdi. Ben seni hic biyere gondermem ne arkadaşlarına gonderebilirim ne carşıya boşasan hayat sana daha zor dedi
Bu soz o kadar zoruma gitti ki, zaten en başından beri boşanırsam Bi apart gibi Bi yere cıkmayı duşunuyordum cunku anne baba ayrı ikiside evli zaten yanlarında kalsam kafayı yedirtirdi birde bakış acılarını biliyorum yani psikolojik olarak bunalıma girerdim ama dun oyle geliyim alıyım deyince Bi an arkamda duracağını sandım cağırdım.
Ve dun gercekten neden yaşadımı sorguladım ne kadar yalnız ve dayanaksız oldumu..
işin icinden Bi turlu cıkamadım boşanırsam bu şehirden gitmek istiyorum kimseyle yuz goz olmak istemiyorum bana destek cıkana olmucak adım gibi biliyorum (yaşadığım şehir cok kucuk Bi şehir)
Şimdi ne yaparım tek başıma sizden sadece deneyimlerinizi tecrubelerinizi duymak istiyorum cok cok cıkmazdayım