Arkadas hatrina
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Arkadas hatrina
-
02-10-2022, 21:09:03Merhaba kizlar bir arkadasim var cok yakindik severdik hala severiz elbette ama.bazi tavirlarina anlam veremiyorum ve son zamanlarda beni cok cok uzdu.Benden sonra evlendi bu arkadasim,ve evlendikten sonra degisti tabiri caizse buldumcuk oldu.Maddi olarak imkanlari arttikca mutevaziligini kaybetti sanki.tabi biz gorusmeye devam ettik ama.zaman icerisinde beni bilerek yada bilmeyerek kırdığı cok zaman oldu ve bu buldumcuk tavirlari nedeni ile icten ice kendinden uzaklastim paylasimlar azaldi daha az gorusur konusur olduk.Ama ozel zamanlarinda her daim yanında oldum olmaya calistim,her ihtiyacinda her ozel.aninda manevi olarak yanindaydim.evlilik dogum vs.Son zamanlarda beni biraz kirmisti haksiz yere beni elestirmeye baslamisti,bir muddet mesafe koydum ama zamabla yine gorusur konusur olduk eslerimiz de tanışır bu arada.Yakin bir zaman da ev degistirdiler fakat bunu normal bir sekilde degil de aksamin bir saati evimize gelerek paylastilar.Sanki sirf bunu anlatmaya hava atmaya mi desem.ego tatmini mi desem bunun icin gelmisler gibi hissetirdiler yani.Belki oyle degildir ama.bana yansiyan o.Daha makul.bir zamanda da anlatabilecekken neden aksamin o saatinde kaciyormusuz gibi gelip anlattilar esimle anlam veremedik.Bu tavrina ,oncesinde de kendisinde dolu oldugum icin artik gormezden gelemedim.ofkelendim ve uzuldum.Her ozel aninda yaninda olan ben bu kez tasinma surecinde yaninda olmak istemiyorum ve arayip bir ihtiyacin var mi diye de sormak istemiyorum.Sizce doğru bir hamle mi yapmis olurum yoksa insanlik bende kalsin diye mi dusunmeliyim yine?