Herkese merhaba;

Bir konu hakkında biraz kafam karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Oğretmen ve atanmış bir arkadaşım var. Kendisi guvenlik soruşturmasından gecememiş. Nedenini tam olarak bilmiyorum acıkcası. Kendisi eskiden beridir siyaset ile ilgili, ailesi de oyle sanırım. Bundan dolayı olabilir ama ailesini, ilişkilerini pek bilmiyorum. Neye uyeler neye bağlılar var mı boyle bağları falan hic bilmiyorum. Belki konuşmaları, yazışmaları izleniyor, dinleniyor olabilir. Bir fikrim yok tabi ki.

Arkadaşım ile siyaset acısından hic bir konuşmamız olmadı. Zaten siyasetten bahsetmekten cok da hoşlanmam. Whatsaptan ara sıra konuşuyoruz. Şu sıralar konuşmamız sıklaştı hatta. Bir kac gunde bir konuşur olduk. Birbirimize karşı ilgi alakamız arttı hatta. Havadan, sudan, normal konulardan konuşuyoruz. Soruşturma sonucu icin mahkemeye başvuruda bulunmuş, yalnızca onu sordum bir kac kere, umarım hayırlısı olur falan diye ikimizde uzerinde durmadan kapatıyoruz zaten.

Sorum şu ; kpss hazırlanmak istiyorum. Malum ulkede paranoyak olduk hepimiz. Arkadaşım ile konuşuyor olmamız yarın bir gun karşıma sorun olarak cıkabilir mi ? Aslında aklımın ucundan gecmezken cevremdeki herkes surekli bu konu hakkında uyarıda bulunup olmayacak şeyi aklıma soktular sanırım. Bir suredir bir birimiz ile alakadar olduk, siyasi fikri veya yaşadıklarının arkadaşlığımızı etkilemesi cok sacma olur. Bunu duşunmeye bile utanıyorum ama zaman zaman tedirgin de olmuyor değilim herkes soyleyince. Fazla mı abartıyorum sizce ?