Merhaba hanımlar oncelikle sonrasın da direk konuya gireyim. Kızlar benim kaynim doktor ve kendini daha cok maaş alabilmek icin ukraynaya gidip tekrar okul okuyacak yaşı kucuk değil evli ve 3 aylık bir kızı var ve benim şaşırdığım nokta eltim hic bir şekilde sesini cıkarmıyor destekliyor kocasını desem ki guveniyor tamam ama oda yok cunku defalarca aldatildi neyse bu beni ilgilendirmiyo haklısınız) bugun konu acıldı ve bizimdie fikrimizi sordu bende dedim ki ne olursa olsun asla eşimi yollamam oraya guvensizlikten değil benimde bebeğim 7 aylık ve gittiği zaman 3 yıl gelmiyecek sadece tlfon ve goruntulu konuşma olacak ve bu cok sacma bisey eşim geldiğin de oğlum 3 yaşında belki daha fazla olacak ne gerek var sırf her ay 2 bin tl fazla para almak icin eşini ve cocuğunu yanlız bırakıyorsa yıllarca ben ona koca demem dedim. Ve sunuda belirteyim durumları gayet iyi fazlasıyla iyi. Bunu soyleyince eltim direk saldırıya gecti sen fakir kal o zaman surun omrun boyunca kiracı kal cocugun herseyden mahrum kalsin ne var yani bunda 3 yıl ayrı kalsan olur musun dedi bende evet olurum dedim dunyada ki hic bisey benim oğlumdan daha onemli değil iki oyuncak alayım veya ozel okullarda okusun diye baba sevgisinden şefkatinden uzak mi buyuteyim dedim. Bana soylediği şey senin gibi aptallar yuzunden dunyada ki fakirler coğalıyor oldu. O kadar cok sinirlendim ki hic cevap vermeden o ortamdan cıktım eşimi arayip beni gelip almasını soyledim eşime anlattım ve cıldırdı sessiz kaldığım icin. Gorumcem de yanımızdaydı sanırım kayinvalideme anlatmış ve yarın akşam bizi yemeğe davet etmişler hem eltimi hem bizi. Ben yarın bu kadına ne cevap vermeliyim yada hic onu umursamayıp o yokmus gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım bana cok ağır konuştu cok zoruma gitti ve sonuna kadar da hakli oldugumu duşunuyorum maddiyat tabiki onemli ama maneviyat kadar asla olamaz benim gozumde