Merhaba hanımlar, bu konuyu ahretliğimin sizin fikirlerine olan ihtiyacı sebebiyle acıyorum. Biraz uzun olabilir şimdiden ozur dilerim.
Arkadaşım lisede arkadaş olduğu kişiyle universite 2. Sınıftayken sevgili oldu. Adam arkadaşımdan 3 yaş buyuk ve kendi işini yapıyor. ( Eğitim hayatı liseden sonra olmadı)
Cocuk efendi biri, benimde tanıdığım sevdiğim birisi. Cevresinde de sevilen, saygı duyulan birisi. Evlenilecek birisi diyeyim kısaca.
Arkadaşım bu adamı seviyor keza adam da oyle. Yakın bir zamana arkadaşıma evlilik telifi eti ve o da kabul etti. Ancak şoyle bir sorun var arkadaşımın benim de yakinen tanıdığım ailesi arkadaşımın sevgilisiyle goruşme talebini reddediyor surekli olarak. Yani arkadaşılm uzun suredir beraber olduğu ve evlilik teklifi aldığı adamı ailesi ile tanistirmak istiyor ancak ailesi istemiyor. Arkadaşım evlilik teklifini kabul etti ancak ile hemen evlenme gibi bir duşuncesi yok. Kendisi 23 yaşında (sevgilisi 26) ve seneye bitirecek universiteyi. Dolayısıyla evlilik icin acelesi yok. Ancak hem sevgilisi hem de kendisi istiyor ki en azından aileler tanışsın en azindan bir soz kesilsin. Sevgilisi yavaştan baskı yapmaya başladı ustelik bunun icin.
Arkadaşım, ailesi tanışmak icin bir caba sarfetmemesi nedeniyle arada kaldı haklı olarak.
Sizce arkadaşım ne yapmalı?
Not: ne cok "ancak" demişim ozur dilerim sizden )