Bu sabah şoyle bir mesaj aldım;
Ben duşunuyorum da kufur bilen, ağzı bozuk, aynenler oyle bi dunya yoklar falan argo sokak ağzıyla konuşan, geceleri dışarı cıkan, surekli yalan soyleyen her an bişeyler yazan gerek bana gerek ailesine arkadaşlarına, o makyajlar o kıyafetleri giyebilen hala bi de onca şeyden sonra, surekli haha hihi sırıtmak espiri yapmaktan başka hicbi ağırlığı ciddiyeti olmayan, surekli kafasında bişeyler kurup yargılayan, yapma dediğim herşeyi yapan, sozumu dinlemeyen, yanlış insanlarla arkadaşlık eden, kutahyalarda kalmalar bikiniler o iğrenc ojeler falan. Yani ben nasıl boyle birime karım diyebilceğimi duşunmuşum inanamıyorum. Gozum kor olmuş heralde. Kabul etmek istememişim yakıştıramamışım heralde. Ya evime girip mahallede benle gezip yedi sulalesine beni duyurup sonra bide aldatmamışım etmemişim kendi hataları yuzunden ayrılığı goze alabilen biri... Kusura bakma ama bana cook uzak a cok ozur dilerim. Benim icin eş demek kadın demek aile demek cokk cok farklı senin hayal edemiyceğin kadar ciddi hayati mesele. He isterdim ki duzelsin gecmişte kalsın. Ama olmadı olmayacak da. Sen busun. Ben de buyum. Dedim ya ben hep duzelsin istedim. Hani bana bi ilac var icsen bitecek kafanda da kalbinde de hic dert kalmayacak deseler ben yine o ilacı icmek istemezdim. Herşey duzelsin isterdim. Ama sen bana o ilacı arattırdın resmen. Hele son bir ay veya bi on beş yirmi gun. Resmen bitirdin kendini. Artık sana guvenim bile kalmadı. Senden gelcek hicbişeye şaşırmıcak duruma geldim. He bitti sevgi diyemem. Yalan yok. Ama ip koptu kopacak yani. Uzucu kırıcı olmak istemem ama durust olmalıyım. Ben bu şekilde seni istemiyorum, değişirsen yakında duğun yapmayı istiyorum, benimle olcaksan baştan aşağı hayatında değişiklikler olucak. Kararını ver iyi duşun. Ona gore artık herkes kesinlikle yoluna baksın.
Arkadaşlar sabah gelen mesaj bu, kast ettiği yanlış arkadaşlar akrabalarından bir kız, ve biri de kardeşinin karısı. Kardesinin karısının evine gitmem, oturmam yanlış, samimiyet kurmam yanlış. Halbuki benim 15 senelik yakın arkadasım.. gece cıkması dediği kırk yılda bir sahile inmek, kıyafet dediği oyle elbiseler sortlar mini etekler değil. (Yanlış anlamayın acıklamak adına detaylandırdım, bu tur elbiseler sorunlı demiyorum) kutahya meselesi ise taa onla sevgili olmadan once universite zamanımda kız arkadasımı ziyarete gitmiştim. Kufur dediği de bazen sinirle, şokla ağzımdan sktr. Agzna s*cym gibi ani tepkiler cıkıyordur da onunlayken bir kac kez olmuştur. Bende kufuru bir kadına yakıştırmıyorum da ister istemez kullanıyorum bundandan gocunmuyorum yani.
Sacma olan ayrıydık, iki gun once biz hatalı olsakta bir şeyler yaşasakta beraber olcez, birlikte yaşacağız mesajı atması, sonrada bu mesaj.. kendi tonlarca yalanı, icmesi,
Kızlardan mesaj gelmesi, hakaretleri, sinirle yaptığı tum saygısızlıkları tamamen silip boyle mesaj atmış. Aptal. Sinirim bozuldu.
Eskimeyen sevgilinin sacmalıkları..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eskimeyen sevgilinin sacmalıkları..