Merhabalar guzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu acmıyor ve soylenenleri umursamıyordum ta ki dun akşama kadar.
Dun babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in duğunu var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in duğununden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi kucuk halamın kızı. Bunun uzerine babam duğunu olacak halamı arıyor ve duğunun varmış, hayırlı olsun da bizi neden cağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlorde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam cağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , ozenip ,uzulur diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da duğunu var neden uzulsun diyor?. Halam bunun uzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa donuyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun uzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar cok uzuldum ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza geliyor ; işte halan oyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın acık acık Kajmery gelmesin, gozu kalır diyor.
Babam duğunde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama cıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor surekli ben acmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Cok uzuldu. Neden boyle sacmalıyorlar, senin kimseye ozenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni cok rahatlattı.
Sabah su icmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gun yuzune vurur falan dedi.
Bende o oyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun uzerine annem ben asla gelmem duğune falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en buyuk tepki o dedi. Halam zaten seni onemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki cift laf etmek istiyorum. Etmezsem cok icimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?
Cağırılmadığım duğun.
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cağırılmadığım duğun.