Merhabalar
Isyerinde biri var ve benden hoşlanıp hoşlanmadığı kafama cok takılıyor. Bu kişi şef pozisyonunda ve hareketleri kafamı karıştırıyor. Sık sık bana baktığını goruyorum goz goze geliyoruz. Ikinci olarak da işyerindeki en yakın arkadaşıma beni sormuş. pinkness cok ağırbaşlı birine benziyor her zaman oyle mi Yoksa sadece işyerinde mi ağırbaşlı davranıyor demiş arkadaşım da o her zaman oyle demiş, arkadasimla is dışında da goruşuyoruz. Beni sorduğu icin acıkcası kafama takıldı. Bu muhabbetten sonra benim de ona ilgim oluştu ama boşa heveslenmem de istemiyorum. Son 2 gundur de devamlı bana yardım etmeye geldi bilgisayarda sorun yaşadım ama ondan yardım istemedim kendi başıma cozmeye uğraşıyordum. Geldi ve sakim hic skinti yok rahat calış dedi yardımcı oldu. Gecen gun de klimaya yakın oturmuştum hırkanı giydim, sen orda uşudun mu diğer masaya gec sonra hastalanıp da benden izin isteme dedi.
Acaba ben mi cok abartıyorum, ilgisini yanlış mi anlıyorum. Bu arada ilgisini farklı değerlendirmeye başlayıp ben de hoşlanmaya başladım. Fikirlere ihtiyacım var. Sizce?