Yanlış mı yapıyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yanlış mı yapıyorum
-
02-10-2022, 21:05:31Merhaba kk. Dun eşimle yaşadıgımız tartısmadan bağsetmek istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.dun deşimin tatil gunuydu. Evde gecirecektik dışarı cıkmayalım bu hafta dedik. Amma velakin buzdolabımız bozuldu. Neyse eşim kan ter icinde tamir etti buzdolabını. Actı nette falan baltı halletti. Ama mutfak leş gibi oldu. Dolaptan cıkan seyler akan sular falan derken berbat oldu heryer. Bir bucuk yasında kızımız da var tabi onla da ilgilenmemiz lazım. Ben akşam ustu bunları parka gonderdim rahat rahat calısayım diye. Parktan donduler benim herifte bir afra bir tafra. Balkona kızın bornozunu asmıstım balkondaki kaktuse değmiş heralde kolu aldı ordan yurudu bana biraz tartışyık. Sonra ıslak mendil almış parabensiz olanlardan cocugun agzını siliyorum acayip acayip bakıyo. Neymiş ağzına normal ıslak mendili kullansaymısım. Gelirken dondurma almış. Hemen koy diyo. Cocuga kiraz yediriyordum. Kirazın kabugunu soyup verdiğim icin ellerim hep kiraz suyuydu bekle biraz dedim. Koymazsan koyma dedi kendine koydu yedi. Yine afra tafra. Desim parka goturdun diye bu ne trip boyle. İzin gunumde dinlemedim yine ondan sinirliyim tabi dedi. Ben mi bozdum buzdolabının sanki dedim ben de. Neyse sabah işe gitti sabah arıyor pişkin pişkin arıyon bir de dedim. Napim cok seviyorum ararım tabi dedi. Ciceklerim benim napıyo vs diyo. İşte kızlar sorunum dun cok kızgındım. Tartısmalarımız oluyo boyle arada hep ama iki lafına kanıp affediyorum. Yanlış mı yapıyorum. Dun cok kararlıydım. Bu sefer uzatcam hemen affetmicem diyodum. Yine suları koyverdim. Yanlış mı yapıyorum sizce?