AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ile birlikte 26 Eylul gecesi Tece Polisevi ’ne duzenlenen hain teror saldırısında yaralan polis memuru Abdulkadir Ozturk ’u (49), tedavi gorduğu Mersin Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi ’nde ziyaret etti. Sarıeroğlu daha sonra beraberindekilerle birlikte aynı saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer ’in ailesini ziyaret ederek baş sağlığı dileklerinde bulundu. Daha sonra Sarıeroğlu ’nun cep telefonundan aradığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit eşi Medine Gezer ile goruştu. Erdoğan, telefonda şehit eşine baş sağlığı dileklerinde bulunurken, şehit eşi Medine Gezer ise "Vatan sağolsun, bayrak sağolsun" dedi. Eşinin teroristi indirebileceğini anladığı icin kulubeden cıktığını soyleyen şehit eşi, "Ben eşimi cok iyi tanıyorum, 17 yıllık benim eşim. Arkadan geleni sanırım tahmin edemiyor, o yuzden boyle oldu. Korkusuzdu, cok guzel bir adamdı. Allah rahmet eylesin, Rabbim daha cok sevmiş" ifadelerini kullandı.