Şuan elim ayağım titriyor gercekten
Buraya konuşmaları eklicem
Oncelikle bilmeyenler icin duğune 1 hafta kala ayrıldım
onun ustune aynı iş yerindeyiz hala onu goruyorum
ben cok daha iyiyim ing kursuna gidiyorum, psikoloğa yogaya
neyse bu arada onun babamın arkadaşına taktığı borc var onunla da uğraşıyorum telefonları acmıyormuş adamın
ama ben mobilya alırken senet onun uzerine olduğu halde benim odemem gereken ama onun mobilyacılara kızıp odetmediği
borcu şimdi yeniden oduyorum neden kul hakkına girmemek icin, odemesem senet onun ustune odemesi lazım ama odedim
bu hafta bunlarla uğraşıyorum
cafe de orda burda insanlar gorup aa cok yakışıyordunuz noldu diye soruyorlar hoop gene başa don
Her neyse bugun bir mesaj geldi ekte ekledim cok iğrenc kullanıcı isimli birisinden direk engelledim 0 takipci 0 gonderi
bu aralar cok var boyle yazan fake hesap ama bu iğrenc bir kullanıcı adı
ben engelleyince bir arkadaşıma mesaj atmış, hatta o arkadaşla da buradan tanıştım
şimdi bu daha ileri gider de akrabalarıma mesaj atarsa her kimse bu
arkadaşım eski nişanlım olduğunu soyluyor ama bu kadarını da yapabileceğini sanmıyorum
bu kadar iğrenc olamaz
bir de bugun onun faceine baktım arkadaşmışız sonradan fark ettim dondurmuştu yeni acmış
orda da hakkında kısmında falan hala benimle ilgili bir şey var
hep ben yalvarır ayağına giderdim onu gorunce dayanamaz ne yapar eder barışırdım
şimdi ben onu umursamadan işte gulup eğleniyorum hırs yapmış olabilir mi
altınları verirken elime sağlam ulaşmazsa gosteririm sana yazmıştı ben de babama soyledim ona cok fena şeyler soyledi
bir daha kızıma mesaj atarsan sana yapacağımı biliyorum dedi ondan sonra benimle iletişime gecmedi
boyle geciyor olabilir mi
'' cevap verilmeyen gorsel bana yazdığı mesaj ben direk cevap vermeden engelledim sonra arkadaşıma yazmış şimdi tereddutum başkalarına da yazarsa''