İyi akşamlar herkese merhaba, benim derdim beni benden alan bir adamla ilgili.
Kendisini 2 senedir tanıyorum, goruşmelerimiz telefon mesaj ile her gun, yuzyuzeyse o istediği zaman ayda 1-2 bandında oldu hep.
Biz bu adamla ne arkadaş olabildik ne sevgili, onun icin yaptıklarımı saymazsak, bu ikili ilişkinin erkeği ben oldum resmen, annesine gidip yardımlar mı yapmadım, surekli gulen ona pozitif yaşam sunan insan mı olmadım, neredeyse kapısında ellerimde guller kırmızı halı sermediğim kaldı. Onu o kadar seviyorum ki, her cumlemi her hareketimi secmekten kendimi kasmaktan o kadar yoruldum ki.
Onun sevdiği benim sevmediğim aktivitelere katlanmaktan o kadar yoruldum ki. Onu başka turlu gorme konuşma imkanım yok cunku. O istediği zaman ben varım, o istediği zaman ben yokum. Adamın telefonunda eski sevgilisiyle konuşmalarını yakalıyorum ağlıyorum iletişimi kescem diyorum yalvarıyor, ertesi gunuyse hic aramıyor, bambaşka biri oluyor, orda burda takılıp durumlar atıyor, akşam oluyor aklına geliyorum, cinsellik isteyip kendimi cekince kısa kısa konuşuyor, beni kıskandığınıda sanmıyorum, ertesi şarkılar atıyor guzel sozler soyluyor ama ne gelecek var ne şimdi ki zaman.
Bu gecede oyle bi gece.
Onu cok seviyorum ona tapıyorum evet ama asla onursuzca belli ettiğimi duşunmuyorum, onu kaybetmek istemiyorum, nasıl yapacağım ablalarım?
Bu arada ilk tanışmak isteyen bendim
Bana yardım edermisiniz
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bana yardım edermisiniz