1. si esimle evleneli bir bucuk yil oldu ve evlenmeden once gezerdik ayri sehirlerdeydik ayda bir falan gelirdi cok dolastik, yedik ictik vs.. su an evlilik cok farkli isten yorgun geliyor biraz konusuyoruz. Bilgisayara giriyor mesela. Ben de onun oturdugu sehre gelin geldim. Bir tane arkadasim var sadece ve evde bunaliyorum. Eski zamanlarimizi ariyorum. Tamam simdi de oturup film izliyoruz, disari cikip dolasiyoruz vs ama bi de evlilik, ev cevirme sorumlulugu, buraya geldim dersaneye de yazildim. Kpss icin ve ikinci universite icin gecen son final sinavima grdim. Kpss den 83 kusur puan aldim atama bekliyorum. Bos da durmadim cok ama hala bi garip geliyor her sey. Ayrica anksiyetem ve panik atagim da var. 50 mg hap iciyorum ama yetmemeye basladi psikiyatriste gidicem. Her sey zamanla rutine mi biniyor boyle arkadaslar?
2. Sorunum da su ki cocuk istiyor esim ben de bazen bi bebek goruyorm ne tatli diyorum falan ama kendimi dusunuyorm hem nasil ona bakcam hem anksiyetem var cok panikliyim. Bi kez de dusuk yaptim zaten o mide bulantilarini tattim. Diyorum ki bu kadar panikli anksiyeteli bi anneyle bu cocuk napcak? Hadi uyumazsa, hadi cok yaramaz olursa, enerjim olmazsa, uyuyamazsam.. ki yapi olarak da cok cevval ve guclu bi insan degilim. Bu dusunceler bir tek bende mi oluyor ya isin icinden de cikamiyorum nolur yazin