Slm kizlar

Direk konuya girmek istiyorum şuan gozlerim yaşlı yazıyorum ....

Biz 7 kardeşiz ben 5 'ciyim bir kardesim var 11 ay kucuk benden erkek oda birlikte buyuduk biz ayni okula ayni sınıfa gittik birlikte sokakta oynadık yani kısaca bir elmanın yarısi gibiydik buyuduk şimdi ben 25 yaşındayım kardeşim 24 yaşında...

Az once onunla konuştum iki kızım var benim bugun kucuk kızım hic durmadı buyuğude oyle onlara zarar vermemek icin kendimi uzdum ve haliyle sesim cıkmayacak duruma geldim kardesimde tlf sorunca beni durumu anlattım bana soylediği bu kelime beni eskilere goturdu siddetle gecen ilgisizlikle gecen sefillikle gecen cocukluguma

"Sen iki cocuğa bakamıyorsun anne 7 cocuğa baktı "

Deyince cok sinirlendim cunku ben hic bir zaman annemden babamdan ilgi gormedim. Zaten 7 kardeş hicbirimiz gormedik kucuk bedenimizle calışmadığımiz bağ bostan kalmamıştı yemedigimiz dayak tekniği kalmamıştı bunu birde donup nasıl soyler bakımsızlıkta en ust safada (annem titizdi cok titiz demek istediğim giyim konusunda temizde olsa hep eskiydi okul konusunda kalem defter falan beddua edile edile alinirdi falan) neyse gecmişten kısa bir ozet gectim anlatsam film olur yani hemde en ust duzeyde dramatik bir film ...

Kardeşimin sozunden sonra gecmişi bir turladim ilk 5 yaşında aklımın aldığı yasadiklarimdan duşunceler geldi aklıma birden 7 yaşında yaşadığım iki play geldi aklıma birtanesi şuydu"kardeşim kavga etmiştik babamın beni dovup dovmedigini hatirlamiyorum ama kardesimi cok kotu bayılmıştı kardesimin kafasını bacaklarının arasından gecirmeye calışıyordu babam bi yandanda cok zorluyordu bi yandanda kardesimi dovuyordu sonra yapamayinca onu havaya kaldirdi yere atti orda kardeşim bayıldı ha o ana kadar annemden tepki yok kardeşim bayılınca oğlumu oldurdun dedi yani ondan once kurtarma falan yok zaten hangimizi babam bizi doverken elinden almaya kalktiki kendiside başka odada otururdu bayılma veya iş cok ciddi olsa mudahale ederdi oda rezil olmamak icin....

Ikinci olayda şuydu "bizim bahcede birde ayrı bi tuvalet vardi ben o tuveleti kullandım afedersiniz soyleyecegim şey iğrenc ama yaptığım buyuk tuvaletimi orda bıraktım yıkamadım benden sonra babam gitti tuvalete o pisliği orda gorunce cok kızdı kim yaptı diye o sırda kardeşim tuvaletin cevrenindeydi babam onu gorunce "senmi yaptin "dedi kardesim ne kadar ben yapmadim desede inanmadi aldi eline bir cubuk pislige batırmışti sonra onu kardeşimin ağzına surdu bu olayi yıllar gecmesine rağmen beni "Affet ben hatalıyım diyemedim soylemek istiyorum acı cekiyorum her hatiladigimda ne olur ne yapmaliyim nasıl anlatmalıyım af dilemeliyim dilesem affet beni diye affederdi yoksa benden nefret eder mi?