Mrb kizlar eski konumu bilenler bilir bilmeyenler bi onceki konumu okuyup şimdiki yazacaklarina oyle cevap versin lutfen...
Kizlar bi coğunuz inanamadi yasadiklarima hak veriyorum ama malesef daha kotulerinide yaşadık onları şimdi anlatmak istemiyorum ..
Annemle ve babamla konuşup konuşmadığını soran olmuş evet konuşuyorum.Arada arar biraz sorar kapatırım.Ablamla ilgili bir konu yaşandı kac gun onceden olan bir konu ve ben bugun annemi aradım cunku ablam haklıydı anneme ablam yakın mesafede oturuyor ayni ildeler bu arada bunu belirteyim..
Annem ablama kuzeerim teyzelerim baya kalabalık bir ortamda laf soyluyor ve anneannemdr soyluyor hemde ağza alinmayacak sozler kufur gibi yani (annem herzaman bize 3 kızına ailesi yanında com hakaret etti yani deli etti O... etti ve bize onların saygısı zerre kadar yok ve o yuzden coluk cocuk sahibide olsak telli duvakli da cıksak evimizden namusumuzla evimizde oturup cocuklarımızı buyutsekte sonucta (kız olduğumuz icin bir damga yedik O...ve bu damgayı cocukluktan bu yana yedik )bilenler bilir bazı akrabalar vardir cikamadigi erkek olmaz ama ak kasiktir yine kızları...Bizede de tam oyle bir durum oldu hep teyze kizlarim dayi kızlarımızın adi cikmistir ki bu beni ilgilendirmez ama annem her seferinden onlar edepli akıllı siz 3 nuz tam bi O..ki evli olmamiza ragmen halada soyler...bugunde soyledi Anne diyorum neden başımızı okşamadın hic biz dayak yedikten sonra "siz 3'nuz hak ettiniz cunku O...)Anne bak senden haric kimse kızını ezmiyordu" diyorum "" siz hak ettiniz siz bana cekmediz babanıza cektiniz cunku siz O.. halalarınıza cektiniz 3 'nuz benim mezarıma gelmeyin ben sizi istemiyorum evlatliktan red ediyorum" 4 oğlunun maşallahı var cunku onlar her zaman mukemmeldi ...bende kızınca" sende ben olursem gelme mezarıma" dedim yani kizlar gecmişi soyleyince surekli laf işitiyoruz bi an uzuluyorum acaba biz 3 kız kardes ne yaptik buna deyip durup duşunuyorum ...
Ve sunuda diyeyim mahallemizde bizi 3 kız kardeşi seven o kadar insan vardiki agir başlı olmamizdan edepli olmamizdan yana ya zaten duşunuyorum benim ablam 16 yaşında ilk gelen gorucuye evet dedi evlendi o evden kurtulmak icin d8ger ablam 19 yaşında bende 19 yaşında evlendim acaba O..yapacak gibi damgayı neden kendi oz annem bize bulaştırır kafam allak bullak oldu bugun yine...
Annemin yuzune vurdum eskileri...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Annemin yuzune vurdum eskileri...