Arkadaşlar derdim buyuk... biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Bu yengec burcları neden bu kadar ailesine duşkun olur ki
Kızlar bn 1,5 yıl nişanlı kaldım ve 4 aydır da evliyim. Eşimin ailesi normal insanlar gbi değiller hele bizim gibi hic değiller. Yani insanlık nedir bilmiyorlar gorgu denen şey zaten hic yok. O 1,5 yıllık nişanlılık donemimde eşimin babası yok zaten annesi ve 2 kardeşi var. Annesi denen kadın aynı mahalle de oturduğumuz halde ayda 1 anca geliyordu yanıma bazen onu bile gelmiyordu gelse de zaten eli bomboş geliyordu hep gelince de surat 5 karış hic konuşmazdı bana zaten ocu gbi bakardı konuşunca da zaten boş boş muhabbetler ederdi. Ya kızı da yok başkası olsun kızı yerine koyar ya aynı zamanda bnmle beraber kuzenimde nişanlıydı onun kayınvalidesi surekli gelirdi her gelmesinde kıyafetinden yiyeceğine kadar getirirdi her ozel gunde alışverişe gotururdu. Bizim oralarda geline maddi manevi her turlu onem gosterir. Tamam dedm maddi hic birşey yapmayacak belli (ki durumu olduğu halde yapmadı). Eşimi nişanımızı duğunumuzu evimizi her şeyi tek başına yaptı annesi oğluna bir ic camaşırı bile alıp koymadı evimde hic birşeyi yoktur. Manevi değerini de hic gostermedi tamam dedim onu boyle kabul edecem kaderimmiş bu dedm ama eşim bari benden yana olsaydı gam yemezdim. Kızlar evlendik 1,5 yılımız surekli ailesi yuzunden kavga ederek gecti. Evlenince başka şehirde yaşıycam nasılsa gormem olur biter dedim evlendim bir gun eşimin annesiyle konuşmalarına şahit oldum. Telefonunda bir program vardı otomatikmen kaydetmiş bnde dinledim yaa resmen eşimi dolduruyor yaa ismim hic yok zaten seninki napıyor seninki yine nerde onu cok gezmeye gnderme izne cok gelmeyn ailesine cok gider geli vs. Vs. Ki bn normaldede zaten gezmeyi pek sevmem ev insanıyımdır byle soylemesine cpk şaşırdım. Snra annesiyle cok konuşturma annesi soylediyse dinleme babası akıllı anası oyle değil lafcı da zaten vs vs sen kim oluyorsun da bnm annem hakkında byle konuşuyorsun diye direk aradım her lafı soyledim. Aramıza soğukluk girdi 1 aylık evliyim eşimin bir meselesini oğrendim kızlar zamanında birine kefil olmuş bnde biliyordum nişanlıyken oğrendim ama aylardır aylığından kesiliyormuş ve bana soylememiş hep aylığım duştu diye bana yalan soyledi bn de nerden bilebilirim inandım bir gun oğrendim kıyameti kopardım ailesinden herkesi aradım bu meseleyi cozun diye hic biri oralı olmadı biz meseleyi cozmek icin memlekete gittik tabi cozulmedi ve ustune usluk bn suclu cıktım ayrılacam senden dedm diye. Eşim gorev yerine geri dondu bn 1 ay babamın evinde kaldımkızlar 1 aylık evlisiniz ve babanızın evine geri donuyorsunuz siz duşunun işte... o 1 ay ailesinden hickimse beni aramadı yanıma bile gelmediler yeni de hamileydim duşuk tehlikem olduğu icin surekli yatıyordum hastaneye gidip geliyordum. O teyzeleri dayıları annesi dedesigil hic biri aramadı da gelmediler. Borc yuzune boşanılırmıymış borctan cok sizin oğlunuz yalan soyledi surekli onu niye demiyorsunuz elin şerefsizlerinin borcunun odemek icin gurbette bekleyecekmişim dayısı kalktı bana bir gun nişanlıyken duymuşsun almasaydın o zaman dedi... (allah bildiği gbi yapsın diyorum ) para icin babasının evinde kalıyor blof yapıyor almasaydı bizene dediler 1 ay boyunca bn ve ailem neler neşer cektik bunlar daha 1/10 ! Bunları da cektim sineme ailesini sildim ve eşimin yanına tekrar dondum. Şimdi bayramda gidip ailesinin elini opecekmişim onlar ne derse doğru bn ne dersem yanlış oluyor nedense. Eşim surekli ailesini savunuyor hic bir gun beni tutmadı onlar yuzunden kac defa sinir krizi gecirdim hatırlamıyrum bile. Ama eşimin umrumda değil bayramı bnm burnumdan getirecek şimdiden belli o ailesinin yanına gidecekmiş bn evde tek onu bekleyecekmişim ailemin yanına falan da gitmeyecekmişim kızlar nolursunuz yardım edin artık usandım eşiminasıl duzeltebilirim bu işin icindrn nasılcıkarm bilmiyorum. Hamile olmasam eğer şu an gidip boşanma davası acarım ama boylr de nereye kdr gider bu evlilik bilmiyorum