Cengiz Akturk marka, kendi kınamda sadece 4-5 saat giydiğim ve temizlenmiş olarak duran fuşya rengi kıyafeti satıyorum. 38 Bedendir ancak 40a da olur(goğus-bel kısmı esnek lastikli)

2010 yılında 280TLye almıştım. Resimlerde de gorulduğu gibi abiyenin onundeki gul etrafına taş işletilmiş ve arka kısmına fiyonk yaptırılmıştır. Taşların kendisi, işlettirilmesi, fiyonk icin kumaş ve terzi maliyeti de yaklaşık 100TL tutmuştur. Yani 380TLye mal olan abiyemi yarısından da aza 150TL'ye satıyorum.

Gayet temiz durumdadır sadece etek ucunda topuklu ayakkabıdan dolayı kucuk bir deforme vardır. Ancak elbise krep jorjet kumaş ve eteği bol olduğundan giyildiğinde gozukeceğini sanmam. Ben bile buraya ilan koyacağım icin incelerken gordum yoksa farketmemiştim.

Bu arada resimlerde gorulduğu uzere ben kendi kınamda kol ve sırt kısmını kapattırarak giymiştim. İsteyen o şekilde de yaptırıp giyebilir yada bolero kullanabilir ancak elbise sadece straplez haliyle satılıktır.

(Not: Kargo alıcıya aittir ancak İstanbul icinde uygun mesafede iseniz goruşulerek elden teslim de yapılabilir.)