Herkese iyi akşamlar

Eşimin ailesi ve teyzes gil bir işten dolayı birlikte şehir dışına cıkacaklardı. Dun akşam yemeğinde bana deniyor teyzeyin kızı sizde kalsın. ben şaşırdım emrivakilerden hic hoşlanmam. Bu işin olacağı belli bir haftadır konuşuluyor o zaman soylenmiyor sizde kalsın diye. Gidileceği akşam soyleniyor. Bende bir bahane bulup kabul etmedim evde kıyamet koptu biz buraya guvendikte bilmem ne de soylendi durdu kayınbabamla kavga ediyor kızım sana soyluyorum gelinim sen anla misali. benim tepem attı hemen eve geldik tabi eşimle de okkalı bir kavga. Nefret ediyorum ailesinden hep kavgalarımız onlar yuzunden. benim sorunum onceden haber edilmemesi saygı duyulmaması. Hep emrivakilerle işlerini hallettiriyorlardı artık yoruldum bir yerden başlamak istedim sadece. bizimde bir hayatımız olduğunu anlatmak istiyorum kucuk bir cocuğum var ve bakımı cok zor eşimle sırayla bakıyoruz geceleri tek başına ilgilenemiyorum. Evimiz sobalı butun duzenim değişecek bunu biliyor ama sorun değil onun işi gorulsun onun icin onemli olan o paylaşmak istedim sadece duşundukce afakanlar basıyor olay ayrıntılı da sıkılırsınız kısa yazmaya calıştım