Bebek Yapamayan Beceriksiz Gelin...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bebek Yapamayan Beceriksiz Gelin...
-
02-10-2022, 20:55:42Direkt konuya giriyorum. Evliliğimde 7. yılıma girdim. Bircok kez duşuk, kurtaj ve historoskopik ameliyatlardan sonra şimdi hamileyim. Konu bebeğimin ismi. Kv kafasında bir isim belirlemiş, benim istemediğim bir isim ve herkese bebeğimin isminin o olacağını soyluyor. Birkac gun once ben, gorumcem ve eltim hep birlikte otururken yine kendi belirlediği ismi soyledi. Ben de o isimden hoşlanmadığımı ve eşimle birlikte belirlediğimiz ismi katacağımızı soyledim. Cıldırdı. Siz ne katarsanız katın ben bu isimle sesleneceğim dedi ben de oyle şey olur mu o zaman herkes istediği isimle seslensin, kabul etmiyorum oyle bir şeyi dedim. Bana ister kabul et ister etme ben katacağım zaten 6 yılda zorla bir cocuk yaptın ben bu bebeğimi nasıl bekliyorum, beni ilgilendirmez dedi. Beynimden vurulmuşa dondum. Sadece bu benim elimde olan birşey değil. Hicbir zaman olmayabilir de diyebildim. Kaldı ki bazı tarama testlerimde risk cıktı, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Bu konuda endişeliyim zaten. Eşim başka odadaydı. Yanımıza geldi neden tartıştığımızı sordu. Konuyu oğrenince de isim hakkı eşimdedir anne o ne istiyorsa onu katacağız dedi ama kv yine ısrar ediyordu. Şimdi ben 2 gundur kendime gelemedim. KV'nin bu kadar ofke dolu olduğunu bilmiyordum."6 yılda zorla bir cocuk yaptın" sozleri surekli kafamda zonkluyor. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Atlatamıyorum. Daha onceki acılı sureclerimde aileden hic kimse yanımda olmadı. Her şeyi hep eşimle halletmeye calıştık. Hastanede tek başıma kaldığım işlemler oldu. Ama konu isme gelince nasıl kendilerinde bu denli hak buluyorlar anlamıyorum. Bir de sozde 40'ın cıkana kadar kv ben kalırım yanında demişti ama eşime soyledim. Lohusalık doneminde stres yaşamak istemiyorum annen boyle yapacaksa hic gelmesin dedim. Eşimle ben sizce ikimiz bebek bakımını halledebilir miyiz? Başka kimse yok bize yardım edebilecek.