Bir arkadaşımız var oyle kucuk de değil 30 yaşında.
Erkek arkadaşım olmadığını bilmezken bi sene once falan işte arada dışarı cıkalım tarzı takılıyordu ama hep ortak ilgi duyduğumuz yerlere. Gittim ama yanımda başka arkadaşlarımla, hep arkadaşca cağırdığını duşundum.
Bugun arkadaşlar arasında konuşurken, bi an laf lafı actı ve "artık ozgur sayılırım ben de, sevgilime gule gule dedim" dememle kafasını o kadar hızlı cevirdi ki dikkatimi cekti direk. Sonra neyse ki arkadaşlar hic neden bile sormadı sadece "oo gec bile kalmışsın" derken surekli kafasını cevirip başka noktalara baktı. Ben eskiden bu cocuk benden hoşlandı ama sonra benden bişi gelmeyince bıraktı diye duşunuyordum. Ama bu kafa cevirmesi sanki " oo ayrılmış, neyse hemen başka yere bakim de bana sarmasın" tepkisi gibi geldi. Kendi kendine ben ondan hoşlanıyorum sanmış falan olabilir mi ya? Hayır cocuğa da bişi yapmadım, nasılsa benden bişi cıkmayacağını anladığı icin ona karşı diye, gerilimsiz rahat davranıyordum yanında. Yanlış işaret almış olabilir mi? Ya da aslında hoşlandığı icin mi cevirdi anlamadım. Normalde bu şekilde şeylere hic takılmam ama ilk defa bu kadar cok dikkatimi cekti bir erkeğin ani davranışı, cunku ortamda şakayla konuşurken bi an arkasındaki boşluğa dondu o derece yani.