Klavyeyi ona teslim edip cekiliyorum

merhabalar
Ben 3 cocuk annesiyim 4 yaş 1.5 yaş 4 aylık bebeğim
Gecen gun annemde kalmıştık cocuklarla
k valide ye uğramıştır madem orda kalıyorsun burada da kalırsın emri vaki yaptı bişey demedim tamam dedim her neyse gece ben bebeğimleyatarken oda kolumun altına kadar girmiş kaya kaya gece kaldır beni yere ince den battaniye atıp havalar in serin olduğu zamanlar cocugu ezeceksinyerde yat dedi bende uyku sersemligıile yatmışım ama belim kopmuş sabah ortanca kızımda ateş ve pişik vardı telefon da elbiseyle konuşuyor annesi kabak yemeği yedirmis ondan ateş olabilirmi ki diye sacma sapan bişey konuşuyor yine ses etmedim daha onceleri var susuyorum neden dogumlarimda 3 gun gelip corba yapmıştır birde hastane işi olduğunda diğer cocukları bırakmam en fazla 2 saat tir fazla si olmaz bi kendi anneme bi ona donuşumlu bi bakimina emeğı var diye sustum ama benim ona karşı hizmetim daha farklı o bana 1 yaptıysa 10 yapmışımdır ki kayinpederinde beli ağrıdığı zamanlar ben karnım burnumda nobetci eczane aramisligim vardır neyse bunları anlatıyorum neden en son gorduğum muamele ile baglicam.neyse eşim arıyor babam biraksin bebek arabasını almadın bana ihale cıkarma gibisinden 3 yada 4 kere aramıştır( ortanca kızım emekliler yurumuyor kucuk bebek de kanguru slip var bende ) neyse kayinpeder nasıl gidiyorsanız gidin dedi sabah kahvaltıya goruncem geldi o da var benim evime 20 dk mesafesi 1 yaşındaki kızımı k valide ile donuşumlu taşıması yolun bende bebekle var onumde sırtımda ağır cocukların cantası yururken k valide dedi sen hızlı git bırak canta ile bebeği asagiin kızı al (12 katlı kısa merdiven 5.basamak 6 si one 6 si arka ya bakıyor asansor yok)ben de aceleyle giderken sırt cantama araba carptı sersemledim sinirlendim arkamı dondum kızının cantasını alıyor ver bana diye sen beni niye gormuyorsun anne dedim bak araba carpıyordu madem yukarı cikartmicakdinizniye benle yola cıktınız dedim tasiyamiyorsaniz verin bana bi kolumun altına koyarım taşıyimsiz donun dedim bunlar soylene soylesen getirdiler her neyse geldi bana neler neler soyluyor yaptıklarını yuzume vuruyor tek taraflıdeğil dedim eşimi aramış gelmeyin ben senin karının tribini cekemem demiş neyse akşam eşik oraya uğruyor eve geliyor vs orda beni haksız buluyor ki eşimde de hata var sen ne muhtac ediyorsun beni hastalık vs olduğunda arabayı vermedi yada bırakmadı şimdi ki verecek bırakacak 15 gun konuşulmadı eşimin yoğun ısrarı uzerine gel elini op arada kalıyorum dedi neyse o onden bi kızımla gitti bende arkadan 2 cocuğumla gittim hatta soyledim biliyorlardı gelecegimi diye meğer bilmiyorlarmis yemek yiyorlar Kapiyavurdum eşim kvalide kayinpeder masada oturuyor kapıyı actı yuz vermedi neyse dedim.uzerimi cikartirken kpeder in bi masadan kalkışı var bir hışımla eşime donup al coluk cocuğunu evinize gidin dedi gecti odasına şok oldum yoruldum damağım kurumustukibir yudum su icmedim neyse başladı kayinvalide yok bana bağırdım vs diye ben bağırmadim sitemde bulundum sadece beni aştı bu konu falan eşime dediği gitsin konuşsun odaya girsin dedi bana yoneldi bi saflık yonlendirme şekliyle tamam dedim cunku o an nasıl davranacağını bilemedim kapiya tıkladım girdim girer girmez oğlum kucağımda iken eni itekleyip kovdu halbuki beni de dinlemesi gerekirdi bu şekilde tek tarafı dinleyip hukum vermesi .. neyse o an tam parlicakken uzerimi tekrar giydim aldım bebeğimi eşime dondum bekle geliyorum dedi yok sen arkadan gel sinirliyim dedim arkadan geldi eve gittim ne var ne yok indirdim sinir krizi gecirdim eşim geldi dedim ki bundan sonra ki planın ne dur daha fazla ne kadar aşağı cekeceksiniz beni ya inan bende arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım bak dedim sana olan saygımdan gittim ama gorduğum muamele kesinlikle adım atmam cocuklariminda yuzunu gostermem dedim tamam dedi kapattı konuyu uzamadi siz olsaydınız ne yapardınız
yazım hataları olabilir okuduğunuz icin teşekkurederim