Bebek İkinci El Hanmlar bakarmısınız???
İkinci El0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El Hanmlar bakarmısınız???
-
02-10-2022, 20:54:18mrhba hanmlar sizden bi komşum icin yardım istiyorum allah rızası icin. kayıtsız kalamadım cok uzuluyorum burda boyle bi kac msj okuyunca benmde aklıma geldi. komşumun kocası inş. işcisiydi inş. calışıyordu iki tane cocukları var biri kız 3 yaşında diğeri erkek 4 aylık kocası 5ay once inş. duştu felc oldu evde yatıyor kimseleri yok kadın evde yelek patik orerek evi gecindirmeye calılıyo kocasına bakmak zorunda olduğu cin calışamıyo cocuklarıda var kucuk ben onlar icin sizden yardım istiyorum cocukları icin kıyafet olur bez olur mama olur ne olursa işte yardımlaşmaya başvurdular sadece cocuklara aylık 30 lira ve yakacak yardımı verdiler sakat maaşı bağlamadılar evleri kendilerine ait olduğu icn ama cok kotu o cocuklar kış geliyo yazık giyecekleri yok kızı benm kızımdan buyuk olduğu icn kıyafet yardmında bulunamıyorum ben sadece oğlumun kuculenlerini veriyorum arasırada bez bnmde gucum belli eğer yardm etmk istyn olursa ulaşırsa cok sevnirm snucta hepmz anneyz o cocukları icn şimdiden allah razı olsn