Karakter olarak cok konuşkan bir bir yapım yoktur.Ama bulunduğum toplulukta şakaya,eğlenceye v.s her yola ayak uydururum.Ev işinden, cocugumla ilgilenmekten,(kolik bir bebekti 2 yasina kadar da huysuz bir bebek olarak buyudu) iş hayatının gerektirdiği işleri yapmaktan,misafir ağırlayıp,gece yarısı cam silmekten bile gocunmayan bitmeyen bir enerjim vardı.
Bu on bilgilendirmeden sonra Şimdi asıl derdime gelecek olursak, yaklasik 6-7 aydir tam tersi durumdayim.Surekli bir uyku hali,bıkmışlık,bezmislik, eşim ailem de dahil kimse bana birşey sormasinda cumle kurmak zorunda kalmiyim diye resmen kacar vaziyette yaşıyorum.
Inanılmaz derecede halsizim,dışarı cıkmak dolaşmak hic istemiyorum,kimse gelmesin,benide kimse davet etmesin diye bakıyorum.
Evi idare edecek kadar temizlik,yemek rutin işleri yapıyorum aksatmıyorum ama cok zorlayarak yapıyorum bunu cunku cok halsizim.
Kan değerlerime daha gecen hafta bakıldı periyodik muayene sebebiyle onda da oyle ciddi bir değer duşukluğu yok beni bukadar halsiz bitkin enerjisiz bırakacak değerler değil cunku onceleri cook cook daha duşuk değerlerle enerjim daha yuksekti.
Bugun oğlen arası dışarı cıkmam gerekiyordu hadi bi hışımla git işini hallet diye kendimi telkin ettim ve cıktım ama resmen ayaklarım yuruken birbirine dolaştı,yuruken insanin uykusu gelirmi ?
Doktora gitmeyi duşundum ama havalardan deyip bir iki vitamin onermekten başkada birşey yapamaz sanırım.
Alıp bana enerji,moral, motive, guc kuvvet enjekte edemeyecek diye doktor fikrinide pek sıcak gelmedi.
Uzun lafın kısası;akıla fikire,enerjiye ihtiyacım var.
Oneri ve goruşlerinizi rica ediyorum hanımlar..
Bana neler oluyor 😔
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bana neler oluyor 😔